Två uppsättningar tidningar ger tydliga tecken på att deras juli-utgåvor kommer innefatta Total War: Rome 2-texter. Hur taggad är du nu?

2004 släpptes #Rome: Total War och Total War-serien har sedan dess fått ut ett antal nya spel i olika serier, och inte minst har själva namnsättningen gjort en rockad. Men efter #Total War: Shogun 2 och dess expansion har det varit tyst, tills vi förra veckan kunde rapportera att seriens framtid kommer visas upp 6 juli. Nu visar dubbla uppsättningar tidningskällor att nästa spel ser ut att bli #Total War: Rome 2.

Första källan är från officiella forumet där det ser ut som att tyska speltidningen PC Gameplay kommer ha en förhandstitt på just Total War: Rome 2, och den andra källan går att spåra till spelforumet Neogaf där en användare funnit att nuvarande utgåvan av PC PowerPlay teasar en bild som även den pekar spikrakt i samma riktning.

Vad tycker du om det här? Ska det bli spännande att kämpa för demokrati i bland annat dåtidens Grekland?

I came, i saw, i played. 30/06 Total War: Rome 2? Wa... WAaa... WAAAAAGH!!!!!!!!!!!!!!! 29/06 Naturligtvis för stod jag det. Var mest en fråga om hur det ser ut i spelen.. :) Men ok jag testar själv när jag hämtat spelet.. 27/06 Fast frankrike som nation försvinner väl inte så länge dom har andra provinser/länder? Samt att deras trupper står ju kvar? Eller det gör det för mig iaf, iom att jag precis för 3 turns sedan tog paris som engelsmännen ...? 26/06 Det där med att inget bra har skapats sedan medieval 2 tycker jag verkligen inte stämmer alls. I empire siktade CA mot månen men hamnade någonstans runt molnen. Värdelös pathfinding, otrolig buggig grafikmotor, kass kampanj ai samt battle ai, ändå finns... 26/06 Håller inte med alls, det är det bästa i serien. Jag har inte tummat ner dig, du får tycka det om du vill. 26/06 hoppas fan att de kommer att fixa buggen som gör så att alla andra länder vänder sig emot en på 1 round 25/06 I Empire kunde man också ta över Paris och på det sättet ta över hela Frankrike oavsett om Frankrike hade 3 arméer på andra ställen. Inte mycket djup i det. 25/06 Shogun 2 var CAs bottennapp enligt mig. Djupet i striderna försvann och det kändes mest som den som hade mest enheter vann 9 av 10 gånger. I empire kunde man besegra en betydligt större armé genom en mix av störtanfall, kavalleribakhåll och artilleriund... 25/06 Shogun 2 är ett mycket bättre spel än Rome eller Medieval 2. Shogun 2 har 6 DLC, där kampanjen som utspelas i en tidigare ålder, Rise of the Samurai, är riktigt bra. Resten behöver man inte köpa. Gillar man Romartiden så kommer antagligen Rome 2 bli kan... 25/06
Skicka en rättelse