Var du sugen på att spela Far Cry 3 i september? Haha! Så kommer inte ske då spelet försenats mer än två månader.

När vi under E3 2011 fick spana in #Far Cry 3 verkade det som om det skulle finnas minst en galen person i liret. Nu i juni visades det återigen upp under E3 2012 och spelet verkar vara fyllt med tossigheter. Vi såg fram emot spelets släpp 9 september, men #Ubisoft låter idag meddela att spelet försenats hela vägen till 30 november. Fullständigt bananas, jovisst. Vi misstänker att det har med puts att göra.

Varför inte spana in tokigtrailern från årets E3 än en gång?

[video=11698]

Om du finner detta utannonserande tungt att smälta kan du döva sorgen med lite skadeglädje. Amerikanerna får nämligen vänta till fjärde december.

Rubriken ur min synvinkel mer som ett billigt sätt att få många klick. Och klick resulterar väl i sista ändan även för er i pengar. Så jag tycker nog det kändes lite som att sälja ut sin integritet. Sen vill jag inte hoppa på lynchar tåget när det komme... 26/06 Jag fattade heller inte grejjen med den här artikeln... 26/06 Har FZ läsarna blivit svensk, stel och tråkig? 26/06 Nja, jag tror faktiskt tvärtom. November är "COD-month" och att släppa ett FPS då är nog inte så önskvärt. Dessutom släpper Ubisoft AC3 då också, så hade de fått välja hade de nog hellre släppt när konkurrensen är mindre. 26/06 Klart idag blir en bra dag för idag ska jag och Hampus basta! 26/06 Roligt med en levande diskussion! :) Jag nämnde tidigare i tråden att jag tänkte ta mig en liten funderare och inte är jag sämre än att jag håller det jag utlovar. Sålänge jag har kaffe. Ang. rubriken finner jag det inte hutlöst enerverande åt något hål... 26/06 Snälla ! om det inte passar stick härifrån.... Sluta gråta ! 26/06 Var det inte mer så att "galen" i rubriken var mer en syftning till det andra "galet" i spelet, som t ex sjuka personerna som finns i storyn? Själv läser jag gärna roligt skrivna nyheter framför tråkiga, men även jag kan ibland tycka att det är lite too... 26/06 Jag tänkte först samma sak men tyckte det var väl starkt uttryckt så jag läste nyheten och då fattade jag grejjen. Har du sett komiker någon gång? Alla skämt sitter inte perfekt, men man grillar dom inte för det. Det ska väl uppmuntras att folk försöker... 26/06 Den såkallade humorn är krystad och får mig bara att sucka. Det är rätt fånigt. Å andra sidan är inte direkt en plats där korrekthet och grammatikpolisen hör hemma tror jag. Beror iofs vilka krav och nivåer FZ vill hålla, men det har ingen av oss med... 26/06
Skicka en rättelse