Efter att Valve avböjt att distribuera 3DS-plattformaren vänds ögonen mot GOG och Gamersgate istället.

#Valve har avböjt att släppa 3DS-plattformaren #Mutant Mudds via Steam. Beskedet blev att "Steam passar inte så bra för distribution avseendes Mutant Mudds", enligt utvecklarna #Renegade Kid. Nu har den lilla spelstudion istället vänt blicken mot GOG och Gamersgate – men utesluter inte att ett Steam-släpp trots allt kan bli aktuellt någon gång i framtiden.

– Tack till alla er som svarat på Steam-nyheten. I den här industrin möter vi många hinder. Vi kommer fortsätta marschera framåt. Mutant Mudds kommer att släppas på pc, och kanske till och med på Steam en dag, skriver utvecklarna förhoppningsfullt.

Nedan: trailer från plattformsliret som inte anses gott nog åt Steam-lirarna.

Detta har förmodligen inget med att spelet är bra/dåligt att göra. Det skulle till och med förvåna mig om de som jobbar på Steam ens spelat det. De får in så många ansökningar om att utvecklare vill lägga upp sina spel att de inte kan hantera dem. Har... 26/06 Det här såg ju bara chill ut ju! :P 26/06 Kul att någon recenserat det och sagt: "Revelations 2012 is a fantastic and enriching experience that immerses you into the chaos of the Mayan Revelations!" – Valid Gaming Köpt much? :D Det ser ut att vara dåligt även med 1995 standard.. 26/06 Ohhh... Hazen... kolla det spelet, kolla sedan vad folk skriver om det =) http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=881 Det där är förresten ett bra exempel på ett spel Valve borde skippat. 26/06 Ja, ett av de bästa exemplen på skitspel som de släpper in är dagens deal: Revelations 2012 (http://store.steampowered.com/app/201070/). Förmodligen ett av de sämsta spelen någonsin. 26/06 Okej då. Lika bra att inte besöka steam forumen btw, det är hemskt där, och väl inne kommer man inte därifrån heller ;_; 26/06 Ah, då förstår jag. :) Nej, jag har nog aldrig besökt Steam-forumen i hela mitt liv, så det är inte därifrån nyheten kommer. :P 26/06 De nekade också spelet Unepic som förövrigt är ett bra spel IMO. Vet inte riktigt hur Valve resonerar men tror inte det har med kvalitén på spelen att göra utan det handlar snarare om att det kan finnas vissa olämpligheter som ringar falskt med valves... 26/06 Jag fattar inte varför Valve nekade detta spel, såg ju faktiskt skoj ut. Dom tackar ju ja till massvis med skitspel, så hur dom tänkte här vette tusan. 26/06 Steam forums. Där har pågått en livlig diskussion gällande valves nekande mot "mutant mudds". Har inte läst om detta någon annanstans. Säger knappast att det är en dålig sak om ni plockar nyheter därifrån. 26/06
Skicka en rättelse