Fotbollsproffset Gianluca Vialli hjälper italienska spelstudion Geniaware med att göra den kompletta fotbolls-livsstilssimulatorn.

Lirar du mycket #Football Manager, #Championship Manager och allt vad det heter, men tycker att nyss nämnda fotbollssimulatorer saknar djup? Ja, i sådana fall kanske kommande #Lords of Football kan vara av intresse, eftersom det har ambitionen att bli den mest kompletta fotbolls-livsstilssimulatorn.

Vad detta innebär rent konkret är att du kommer behöva ta hand om och överse dina spelare inte bara på planen, utan också utanför den – och se till att spelarna inte fastnar på tidningarnas framsidor med hetsiga SKANDALRUBRIKER.

Spelar- och gruppsykologi anges också som viktiga områden, då det gäller att som tränare spela ihop ett lag fullt med individualister, storstjärnor och uppblåsta egon.

Lords of Football släpps i sommar exklusivt för pc, och till hjälp för autenticiteten har italienska spelhuset #Geniaware anlitat gamla fotbollsproffset Gianluca Vialli. Han har säkert stött på – eller orsakat – en och annan skandal i sitt liv, den bäste herrn.

Bilden: Gianluca Vialli sadlar om till spelutvecklare?

Skicka en rättelse