Vampire: The Masquerade-designern Brian Mitsodas nya rollspelsäventyr är kickstartat.

#Dead State heter ett kommande Windows-lir som är ett rollspelsäventyr med influenser av goa pc-klassiker som #X-Com och #Fallout. #Vampire: The Masquerade – Bloodlines-designern Brian Mitsoda står för kodknackandet, och med nio dagar kvar har han redan nått upp till Kickstarter-målet.

Om du är sugen på ett turordningsbaserat old-school-rollspel med massor av text och taktiska strider så finns det fortfarande tid att skynda över och skänka en slant, om du inte redan gjort. Just nu har 179 000 dollar samlats in (ursprungliga målet var 150 000), och nya bonusmål har satts upp beroende på hur mycket extrapengar som samlas in i slutändan.

Dead State må vara ett zombie-spel, men till skillnad från majoriteten (som mest handlar om att slakta zombies på löpande band) så kretsar Brian Mitsodas titel snarare kring ren och skär överlevnad, i en pissvärld där de inte ens serverar hamburgare på McDriven längre. Vilket öde.

Det där va faktiskt riktigt bra sagt Paddington! 27/06 Det var i samband med när man skulle få en stor massa att börja spela som egentligen inte var gamers som man började tvingas kasta in recharge health, generisk action, sänka svårighetsgraden och dumma ner det mesta till en nivå där alla utom de fullstän... 27/06 Om man inte automatiskt kan klassa spel med zombier i som zombe-spel, vad är då definitionen på ett? Själv är jag så rudimentärt lagd att till den dag zombierna bara går omkring i bakgrunden som dekoration eller är ett tema á la Pinball Dreams och Fanta... 27/06 Jag kan förstå varför utvecklarna gör spel med samma tema som alla andra, tex zombie tema för visst många ogillar zombie spel men majoriteten verkar gilla det. Då blir det majoriteten som köper spelet... MEN! Vad jag ogillar mest med dagens utvecklare... 27/06 Precis, tråkigt att folk ska dömma ut zombie-spel för saker som inte ens har med zombies att göra, precis också när vi faktiskt börjat få riktiga zombie-spel som day-z och liknande. Mer riktiga zombie-spel säger jag. 26/06 Dead Island Dead Space och nu Dead State! 26/06 Finns väldigt få zombiespel som faktiskt är zombiespel. De flesta av dagens zombiespel skulle lika gärna kunna vara utan zombies då de egentligen inte har något med zombies att göra 26/06 Precis min tanke. Det blev påtagligt tröttsamt kring Dead Island någon gång. Innan dess var det bara fantasilöst. Och nu har det nått stadiet gaming-industri at work. 26/06 Mja, osäker på hur pass många intressanta projekt det egentligen startas varje vecka. Jag tycker att vi oftast brukar vara ganska duktiga på att uppmärksamma de stora och mest intressanta Kickstarter-projekten, och vi brukar också försöka följa upp varj... 26/06 Spela DayZ så länge! 26/06
Skicka en rättelse