Call of Duty- och World of Warcraft-utgivaren säger att leksaksförsäljningen till Skylanders: Spyro's Adventure varit "två eller tre gånger så stor" som förväntat.

#Activision Blizzard har alla anledningar att vara nöjda sedan leksaksförsäljningen till barnspelet #Skylanders: Spyro's Adventure slagit till och med utgivarens egna vildaste förhoppningar.

– När du släpper ett nytt varumärke hoppas du alltid på att det ska bli stort. Vi hade väldigt höga förhoppningar för det, men det överträffade våra vildaste förväntningar när det gäller hur hett det var, säger Activisions produktspecialist Noah Kircher-Allen.

Uppföljaren #Skylanders: Giants släpps senare i år. Activision vill inte heller utesluta att det kan bli tal om Spyro-filmer eller tv-serier i framtiden. Därför att inget gör Bobby Kotick lyckligare än att kämpa för barnens bästa.

Bilden: skulle du handla leksaker av den här mannen?

@Din citering utav mig, de flesta på internet när de försöker gnälla på judar, är att de säger att judar brukar bara hylla pengar och inget annat i livet, från vad jag har hört, dock går jag inte direkt in på många politiska sajter och särskilt inte rel... 28/06 Nu ska du inte göra en höna av en fjäder. Det var en person som slängde ut sig något dumt om antisemitism. Däremot är det du som genast målar upp schablonen av en jude som en girig, pengasamlare ISTÄLLET för att först i alla fall tänka tanken att det... 28/06 Detta är ett spel forum, inte ett politiskt debattforum. F.ö. så tycker jag att alla som hatar färgade p.g.a. för att färgen bestämmer vem man kommer vara som person, är lika dumma som de som hatar någon som utövar religion, t.ex. judar. Om du tycker... 28/06 Du skämtar. Du fattar väl skillnad på sånt där, och antisemitism? Om du inte skämtar så är det ju skrämmande.... PS. Läs den här artikeln, sen kanske du har något vettigt att säga: www.newsmill.se/artikel/2011/07/09/snabbguide-s-vet-du-om-du-r-antisemit 28/06 Dunno det, bryr mig inte heller, men det känns fel att någon pekar ut sajten som antisemitisk för att de "inte gillar" Bobby Kotick, hade det varit en färgad man eller buddist, hade sajten då blivit lika utpekad månntro? 27/06 Man måste bara älska den där bilden i kombination till artikeln :) 27/06 bjosarn! allt för länge sedan kamrat! 27/06 Eller bara det faktum är att han är av judisk härkomst? 26/06 mer pengar = mer success 26/06 Vilken fet diss mot Bobby! :D 26/06
Skicka en rättelse