Kan du inte komma in i betan? Well, här serverar vi en läcker gameplay-rulle som läckt ut, så att det svider lite extra!

Är du en av de som registrerat sig för #Mechwarrior Online-betan men inte kommit in? Well, nedan är FZ snälla nog att servera nästan åtta minuters läckt beta-gameplay, så att det ska svida lite extra!

Skynda spana in innan utvecklarna får nys om filmen och stänger ner den!

Jodå men den heter numera MWO beta 3 på Youtube (lär nog dock vara en tidsfråga innan den byter namn igen eller kanske lyckas de få bort den helt;). 27/06 Tja, ingen video tillgänglig så jag blev mest besviken av denna artikel. :( 27/06 Båda spelen verkar bli bra men det rör sig om rätt så olika spel där Hawken handlar om ett mellanting mellan Mechwarrior och japanska spel med mechs och där MW Online verkar ha koncentrerat sig mer på realism och av allt att döma ser ut att bli det MW... 26/06 Ge mig ett nytt Shogo: Mobile Armor Division (http://en.wikipedia.org/wiki/Shogo:_Mobile_Armor_Division) så behöver jag inte fler Mecha spel. :) 26/06 Nostalgi! Kommer ihåg att jag spelade Demot till 4an hur många gånger som helst, då man var liten och inte hade några pengar till annat än glass o godis :) 26/06 Ja? Det är enorma mechar som därför tar precis lika enorma kliv. Dessutom är den mech som personen i filmen styr en av de mindre, lättare mecharna och är därför kapabel till högre hastigheter. En mech på 100 ton kommer inte ens i närheten av 113 km/h. 26/06 Förstår inte, är det "ute" att skriva "fap fap fap" nu eller varför alla thumbs down? Får nog kolla upp denna mycket viktiga fråga på fragbite.. 26/06 Inte lång kvar tills det kommer ut nu :) 26/06 klippet är borta nu =( 26/06 Tja, jag fattar att hela mechwarrior serien tilltalar en viss sorts personer, men jag undrar ju om det finns tillräckligt av dessa personer för att tillfredsställa ett online-spel. Jag kan ärligt säga att jag aldrig förstått tjusningen med mechwarrior... 26/06
Skicka en rättelse