Tydligen är utvecklargänget fortfarande fullständigt fokuserade på Dawnguard-tillägget och vill se hur det påverkar spelare innan de bestämmer sig för nästa steg.

#The Elder Scrolls V: Skyrim har redan fått ut sitt första DLC – Dawnguard – till engelskspråkiga Xbox 360-användare. #Bethesda Softworks kommer troligtvis utveckla och ge ut mer i framtiden, men i en intervju med lead artist Matt Carofano röjs att de ännu inte fastställt i vilken riktning de ämnar vandra.

– Just nu är vi fullständigt fokuserade på Dawnguard. Alla arbetar med det. När det väl är ute ser vi hur det går och ser vad som kan hända längre fram i tiden, säger Carofano i en intervju till bloggaren Marc DeSanto.

Målet med tillägget var att fylla i ett tomrum de funnit under utvecklingen uppger Carofano, då vampyrerna var något de i princip utelämnat i basspelet.

I Dawnguard erbjuds upp till 20 timmar gameplay, och Carofano menar på att det i princip blir som en utvecklad uppdragslinje för en fraktion.

– Om du väljer att hjälpa vampyrerna kan du avsluta solens tyranni -- du vet, blockera solen -- så att de kan komma ut på nätterna ännu kraftfullare. Alternativt så kan du gå med i Dawnguard och bli en vampyrjägare. Du kan bygga upp en vampyrjägarbas samtidigt som du rekryterar fler medlemmar, bygga armborst och till och med få ett grotttroll att följa med i din kamp mot vampyrerna.

Tillägget finns som sagt redan ut till Xbox 360, och väntas ut i slutet av juli till Windows och Playstation 3 efter att tidsexklusiviteten sinat.

Vist spelet innehåller lite buggar men det är fortfarande ett grymt spel (fast oblivion hade lite mer soul ) och ja skyrim har en tendens att krasha till skrivbordet men förutom det så är det grymt! Hoppas bara bethesda fixar krasharna :S 27/06 Skyrim : The Game of Thrones. 27/06 Kommer inte spela om skyrim förräns alla DLCer verkar vara släppta. Inte tillräckligt bra spel att spelas om flera ggr. Däremot spelar jag Fallout 3 för +50 gången för ögonblicket :) 27/06 Fullt medveten, men förstår ändå inte varför de slänger ut DLC's när spelet är trasigt. 27/06 På releasedagen hade IGN en live-stream där de visade DLC:t. Såg rätt lovande ut och det kommer förmodligen bli ett kör framöver! Främst för att man får ett helt nytt slott en och ny location man kan gå till samt för att det inte finns några armborst... 27/06 Låter trevligt det där. Skall inhandlas. Men jag känner ingen direkt brådska. Finns gott om bra moddar därute som säkerligen håller minst lika bra kvalitet som det som Bethesda själva prånglar ut. 27/06 Härligt. Då skall jag spela som vampyrjägare först. Hm... blir nog att skapa en vampyrkaraktär också av nyfikenhet på handlingen. Synd bara det här idiotiska tidsexklusiva avtalet. Nåväl moddar ftw. 27/06 Har Herrn aldrig kört ett Bethesda spel? Oblivion har fortfarande skit många buggar som communityn fixade till själv via patchar, enda jag tycker Bethesda är bra på är att skapa "skal" som communityn själva får fixa sen. 27/06 Varför släpper de ens den här DLC'n när folk fortfarande har skitproblem med vanilla? 27/06 Tidsexklusivitet.... 27/06
Skicka en rättelse