Ett stort antal bilder har "läckt" från vad som ser ut att vara Half-Life 3.

En fan-sida tillägnad #Valves spel har publicerat flera konceptbilder från #Half-Life 3. Eller vad som påstås vara Half-Life 3, i alla fall. Bilderna har skickats in av en anonym besökare och visar bland annat Alyx som bär Eli:s jacka, en kraschad helikopter i ett arktiskt område och världen Xen.

Valve har varit väldigt tydliga med att ingen information kommer att offentliggöras förrän de har konkreta saker att visa upp. Så ta ryktet med en nypa salt och förvänta er inget officiellt uttalande från spelvärldens hemligaste företag.

Nej 09/07 http://www.fz.se/medlem/?id=165018 fick nog en gratis Windows 7 licens för den reklamen eller Officepaketet. Ingen annan som anmält? 02/07 Både ja och nej. Att Half-lite 2 var ett spel i mängden är helt fel, tvärtom, spelet satte temat för alla kommande fps, titta bara på alla spel som har tagit efter. Episode 2 var kort, episode 3 var längre, det finns en anledning varför de kallas "episo... 28/06 dom svartvita va bäst tur man ät färgblind 28/06 Spelar inte någon större roll om de kallar det för Episode 3 eller Half Life 3, då det i princip är samma sak och concept arten kommer nog inte skilja sig direkt mycket emellan titlarna om det blir så. Mest troligt är att det blir Half-Life 3 direkt. I... 28/06 Nu är det ju inte Half-life 3 som visas som påstås i artikeln, utan Half-life 2: Episode 3. Väldigt lustigt att FZ i sedvanlig sensationsstil försöker kalla det "Half-life 3" när t.o.m. länken de länkar till heter just /exclusive-half-life-2-episode-3-c... 28/06 när läcker tech demot som får oss att häpna? förra gången kom man från spel med quake3 motorn samt bf1942 och kastades rakt in i fysiken och grafiken i hl2, det var ett enormt kliv framåt vad jag minns. jag misstänker att gabe och grabbarna på valve job... 28/06 Har spelat igenom Half-Life några gånger... men jag fattar inte riktigt vad det handlar om? xD 28/06 Tråkiga med om HL3 släpps är att jag tror inte att det kommer leva upp till all hype som det fått under alla år av väntan :/ Hoppas dock jag har fel ^^ 28/06 Min önskedröm skulle vare att få se Adrian Shepard ifrån opposing force, så man får väl hoppas att han existerar i Valves tankar. 28/06
Skicka en rättelse