Spoiler- och zombie-varning när The Walking Dead Episode 2: Starved For Help sparkar och slår sig in på rätt sida av dåtiden.

Vi kunde häromdagen glatt meddela att #The Walking Dead Episode 2: Starved for Help från och med igår finns tillgänglig till Xbox 360, och att den väntas ut till pc och Playstation 3 på fredag. Nu har släpprullen från filmen dykt upp, där du ömsom får en tillbakablick på händelserna i första delen, ömsom är tänkt att tagga till inför den andra. Det är fullt med döda folk som bråkar med ännu inte döda folk så det förslår.

Har du provat på den andra episoden ännu, eller kommer du göra så när den dyker upp till fler format på fredag?

Spelade precis klart Episode 2, och jag måste säga att det här är något av det mest spännande i spelväg på lääänge. Själva spelandet och spelmomenten är inte sådär jättebra men berättandet och alla relationer gör det något helvetiskt bra. 01/07 Ska medge att jag tyckte det verkade tråkigt, med episoder såväl som point-n-click ,men har faktiskt förvånansvärt nog läst en hel del bra om detta, att det trots sina brister är rätt underhållande. Kommer nog ta och införskaffa mig detta senare under... 01/07 Spela det i förrgårnatt! Riktigt skön upplevelse! 30/06 Uj uj.... det var nära, men nej. Ingen trailer för mig. Har lyckats undvika alla spoilers och tjuvtittar så här långt - och ska inte trilla dit på målsnöret. Nu jäklar blir det zombies! 28/06 Jag tror faktiskt det bara säljs som en klump. Kostar väl runt 250pix eller något så får du de senare delarna när de släpps. 28/06 Kanske svider lite i plånboken att köpa alls på en gång. :) 28/06 Spelar ju iofs mindre roll om du köper det nu - då får ju alla de andra delarna efterhand :) 28/06 Gordon Freeman vid 0:17 :D 28/06 Håller med ovanstående kommentarer. Väntan är olidlig, får bli ett köp när sista episoden kommer ut! 28/06 Jag testade episod 1 demot på xbox igår och gillade varenda sekund av det! Och den här trailern övertygar ännu mer! Det enda jag stör mig på är den halvt cell shadade grafiken, men den får jag stå ut med. Jag skaffar spelet när alla episoder kommit ut 28/06
Skicka en rättelse