Den högintensiva free-to-play-pangaren går nu att ladda ner och spela via den största digitala speltjänsten genom alla tider.

I #Tribes: Ascend gäller det att hålla tungan rätt i mun när du springer, flyger och glider över sanddyner för att ta punkter eller nedgöra fiendelaget. Free-to-play-pangaren är numer enklare än någonsin att få tag på, då #Hi-Rez Studios låtit meddela att det lagts till i den växande free-to-play-delen av Steam. Nyligen uppdaterades spelet rejält, och den nya nivån Stonehenge finns spelbar för allt och alla.

Du kan få tag i alla prylar genom att bara spela, Steam Starter Pack finns även tillgängligt vilket låter dig för dryga hundralappen (halverat pris till och med 4 juli) få permanent erfarenhetsboost på 50 procent samt ett antal upplåsningar.

Spana in rullen som visar upp den senaste uppdateringen nedan.

Hade detta spelet kostat 400 så hade det inte sålt något, det hade kostat 125 dagen efter och tredje dagen hade serverna varit tomma. 28/06 Har själv inte spelat detta ännu (ska prova det inatt) men enligt forumen så är det väldigt många som påstår att det är P2W. OAVSETT P2W så är F2P en dålig sak. Detta är något inte alla fattar, bara de som har varit med ett tag. 28/06 Aah, precis som ja tänkte att det skulle vara. Tack iallafall för svaret! :) Lite osäker lösning dock. 28/06 Tycker det är bra. Det är inte så många som är villiga att betala för spel som dessa nuförtiden. Alla spelar bara Farmville eller Modernwarfare... eller typ, heavy rain. Så länge de får in så pass mycket pengar så de inte konkar och känner sig motiverad... 28/06 Så synd att det är f2p. 28/06 Sjukt bra spel. Den som säger annat har fel. 28/06 Förståeligt att Steam inte faller alla i smaken då flera verkar gilla Origins av någon anledning. Sen så använder även jag Skype men då majoriteten av mina kontakter använder Steam så kan man enkelt kontakta folk där utan att avbryta deras spelande. 28/06 om steam bara skulle ha möjligheten att kunna spela spel utan att ha igång spel och ta bort de funktioner som steam erbjuder så skulle nog inte folk som jag klaga på det ser fördelarna men skelv så gillar jag inte såpas stark en av de ganska få anleding... 28/06 Så om du har 20 spel+ som många har samlat på sig genom tiderna. så har du 20 spel ikoner på skrivbordet? Det hade man typ år 2000 ;) Har du köpt spel genom steam så är det jädrigt behändligt att ha steam. När man vant sig med hur det fungerar. Man måst... 28/06 Antar att det är bindat till ditt Tribes Account när du loggar in på det 28/06
Skicka en rättelse