WASD a mess.

Sedan pc-versionen av #Ghost Recon: Future Soldier lanserades i Nordamerika (Sverige-släpp imorgon) har #Ubisoft fullständigt översköljts med arga konsumenter vars spel är ospelbart. Det klagas på att spelet inte känner av mus- och tangentbordskontroll, och det gör det ju en aning svårt att spela.

Andra buggar är bilduppdateringsproblem, avsaknad av 120Hz-stöd, olika problem med upplösningen och att Xbox 360-knappar av någon anledning visas i Windows-versionen.

Ubisofts glada pr-män jobbar febrilt och hälsar att utvecklarna arbetar stenhårt på att "förbättra spelupplevelsen, stödja titeln och att lyssna på feedback". Det sägs att "flera uppdateringar är planerade", och förhoppningsvis inkluderar en av dem att actiontiteln ska gå att spela.

När FZ recenserade den fläckfria konsolversionen tyckte vi att det var ganska bra.

Kul att du säger det, eftersom att jag bara spelar på datorn. Så har jag inte MSN Messenger, vet knappt vad Yahoo är för något, Utorrent har jag inte eftersom att jag inte laddar ner till skillnad från många andra.. Jag sitter i exakt samma båt som dig.... 13/07 Japp, Utorrent är ett jävelskap. Kunde inte spela med det igång heller. Sen jag stängde av det funkade spelet bra dock. 13/07 Har haft väldig få problem med Bf3. Två frysningar sedan släppet förra året och det kan lika gärna ha berott på något annat. Å andra sidan ger jag fan i att ha 2000 olika codecs installerade. Ger fan i att ha Utorrent igång medan jag spelar. Tror inte... 12/07 Du menar 30 tums skärm och att det saknas stöd för 16:10 bildförhållande? 12/07 Jag har en toppen dator, funkar med högsta på flesta spelen.. Kör med Win7 också, sen så är det så att problemet är spelet inte datorn. ca 2000 pers med fps drops sen Back 2 Karkand släpptes. GRFS funkar helt perfekt med tangentbord och mus, har du spel... 04/07 Konstig dator du har o visst det är väl ca 2000 som inte får BF3 o fungera bra. Men jag har bytt håtdvara (graffe kort ) o startade upp igen o det bara fungerade topp. Så man undrar hur datorn är konfigurerad för de som inte får det att funka. OBS min... 03/07 Kan inte ta dig seriös när du skriver att Battlefield 3 fungerar bra.. Seriöst det går inte att spela, iaf för mig och typ 2000 andra. Det har varit en tråd uppe i flera månader ifall inte mer än ett halv år, ingen från EA eller Dice har besvarat det... 03/07 Kan inte ta dig seriös när du skriver att Battlefield 3 fungerar bra.. Seriöst det går inte att spela, iaf för mig och typ 2000 andra. Det har varit en tråd uppe i flera månader ifall inte mer än ett halv år, ingen från EA eller Dice har besvarat det... 03/07 Flamewars! För övrigt tycker jag man ser en rejäl skillnad mellan 60 hz och 120 hz, åtminstone när det kommer till att spela tv-spel. Tycker allt flyter finare samtidigt som man får mindre eftersläpningar på en 120hz tv. 02/07 Wow, vilket svammel! 02/07
Skicka en rättelse