Utvecklarna hajar att de var helt fel ute.

#Age of Empires Online har numera blivit fullständigt free-to-play, meddelar utvecklarna #Gas Powered Games. Tidigare kunde du spela en bit i början innan du behövde hosta upp slantarna, men nu ska du kunna gå precis hur långt du vill utan att skänka en krona – om du så behagar.

– Vi skrämde antagligen iväg en massa spelare som annars hade fortsatt att spela om de hade fått möjligheten till en Premium Civilization, säger systems design lead Eric Williamson.

Nuvarande spelare får 500 Empire-poäng som en gåva, medan nytillkomna Age of Empires-lirare får nöja sig med en bonus på 100. Ett nytt multiplayer-läge i form av Alliance Wars har också introducerats.

När FZ recenserade Age of Empires Online förra sommaren tyckte vi att det var OK.

Hm, fullständigt free2play? Jag kan inte spela Persians iaf... 07/07 HUR börjat jag spela spelet nu? Fattar inte ens hur jag skapar en användare. Det enda om händer är att GFWL vill jag ska lösa in en CD-nyckel.. WHAT? Varför kan det inte ha sin egen lilla egna account service på hemsidan, du reggar dig, tankar ner spele... 29/06 Det är tragiskt att det skall klistras på sådant skit på bra spel. 29/06 Det var väl free2play innan också bara att man fick betala om man ville lira med "andra laget" också? Knappast gratis innan, och knappast gratis nu heller. Free2play borde inte få användas, då det inte alls är gratis utan hela syftet är ju att dra in... 29/06 steam versionen kräver dock även den GFWL, vilket har gjort att antalet nya spelare efter släppet på steam inte alls har ökat så mycket som man trodde. Plocka bort GFWL kraven och AoE online kommer att bli mycket mera populärt. 29/06 Har aldrig direkt varit PTW, spelet var gratis att spela. Dock utan en primary civ så kunde du inte equippa vissa items. Gillar ett RTS som har rpg inslag(gear, skill tree etc). Önskar det fanns fler i denna genre. 28/06 Va? har det inte nästan hela tiden varit de? spelade för nån månad sedan och då vare ju free2play då å. Eller harjag fel nu? 28/06 Kan de inte bara göra ett nytt och tokösigt Total annihilation eller ett nytt SupCom? 28/06 vad är age of empires online 28/06 Men nu finns det ju på Steam :) och spelet är faktiskt roligt och man borde ge det en chans dock är det ju inte alls lika bra som 1an och 2an. Men fortfarande ett roligt spel 28/06
Skicka en rättelse