Förra året klarade FZ:s community nästan 600 spel i en gemensam arbetsinsats. Självklart är den somriga utmaningen tillbaka i år – i en förbättrad version.

FZ Community Summer Challenge anno 2011 var en somrig framgångssaga. Totalt klarade FZ:s medlemmar av 593 spel och i år ska vi verkligen inte vara sämre – snarare tvärtom. Därför kallar vi 2012 års upplaga för FZ Community Summer Challenge: Origins.

"Varför är det bättre?", kan man undra. Jo, dels för att vi har fasta start- och slutdatum. Vi kör exakt hela juli, från den 1 till den 31. Startskottet bränner alltså av nu på söndag så se till att fundera ut vilka fantastiska, vräkiga och coola titlar du vill bidra med. Den andra förändringen är att vi kräver faktiska bevis för att ni har klarat spelet, alltså som i fotografi, screenshots eller liknande.

Mycket mer om reglerna och tävlingen kan ni läsa i huvudtråden. Där gäller enkla, raka rapporter. Samtalen om spelen vi kör; de stora äventyren och überhäftiga actionrökarna, ja, de håller vi i diskussionstråden, allt för att göra det så smidigt som möjligt för alla och envar.

På söndag smäller det, som sagt. Låt oss göra det till en spelsommar att minnas! Vilka spel tänker du köra?

Skicka en rättelse