Black Ops 1 blir snart kompatibelt med rika människor.

En Mac-lansering av 2010 års #Call of Duty: Black Ops är på väg, avslöjar utgivaren Aspyr. Ett mer exakt släppdatum saknas i dagsläget, men snart blir den #Treyarch-utvecklade Kalla kriget-skjutaren alltså kompatibel med rika människor.

Samtidigt, borta i Windows-land, preppas just nu #Call of Duty: Black Ops II, som lär ta spelvärlden med storm denna november.

Bilden: sporten "hoppa bungyjump utan lina" har inte många utövare. Främst för att de flesta är döda.

Jag gick inte in på prestandan eftersom att det enligt mig är irrelevant. Jag är helt säker när jag säger att vi är nog alla överens om att du kan få en släpbar pc-laptop med bättre prestanda per krona än en macbook pro. Där kommer min bilmetafor in i... 02/07 Kollade upp lite information om denna Mac book pro retina, Och vad jag hittar är ju skrämmande. "Den som planerar att införskaffa Apples nya generation Macbook Pro kan mer eller mindre glömma att utföra några egna ingrepp inuti skalet, det står klart... 02/07 Skaffa hundra olika fz konton så kan du ge mig lika många tummar ner ;) 02/07 Du kan tala för dig det ger jag dig, men jag är fortfarande inte övertygad. Jag tycker ändå att du inte riktigt har gått in på prestandarn, det du säger här har ju faktiskt inte så mycket med hur maskinen presterar jämfört med en pc. Kylningen. Har en... 02/07 jag tycker faktiskt det har spårat ur lite grann i denna tråd =( alla ska tydligen kritisseras fär att dom gillar mac mer än windows. man kunde lika gärna kritisera folk som äter rysk kaviar istället fök kalles kaviar p.g.a att det är inte "svenskt" att... 02/07 Hade det gått att ge fler än en tummen upp hade du haft hundra nu =) 02/07 Stämmer ryktena som florerar så är det precis vad dom håller på med. Sen om det är en 60" retina-tv för +100 000 kr eller inte återstår att se. Jag väntar då med ett tv-köp till dess att Apple går ut med info om att dom ska släppa en tv. Resten? En anna... 02/07 Akta fördomarna 01/07 ekonomiskt fattig kanske.. men rikare på så mycket annat! 01/07 Jag är sjukt fattigt för jag nyss köpte en Mac... 01/07
Skicka en rättelse