Utgivaren anser inte att utvecklarnas Prototype-serie sålde tillräckligt bra.

#Activision Blizzard tyckte inte att #Radical Entertainments open world-titlar i form av #Prototype och #Prototype 2 sålde tillräckligt bra, så de lägger ner det Vancouver-baserade spelhuset. Drygt 90 anställda får gå, men vissa hittar möjligen andra jobb inom Activision.

– Radical är en väldigt talangfull studio och har varit en bra partner för Activision. Fastän vi gjorde en stor investering i Prototype-varumärket så hittade det inte en bred kommersiell publik. Efter att ha utforskat olika möjligheter bestämdes det att stänga ner Radical Entertainment som kreativ enhet var det enda valet, säger en talesperson för företaget.

Så är det här. Skriv något som ens kan tolkas som positivt om Call of Duty-serien så får du mobben på dig, tro mig. Även om du bara svarar på desinformation med källhänvisad fakta så får du skit tillbaka. 02/07 Älskar verkligen hur folk ogillar saker man skriver, för man tycker ett spel inte var något vidare och sedan anser att andra spel har mer att komma med. Snart får jag väl en stämning i brevlådan och måste betala skadestånd för dom tar illa vid sig. 02/07 Just Cause 2 är för mig, en av mina favorit spel. Underbara miljöer, toppen kontroll. Äger ut Saints Row: The Third. 02/07 Nej precis.. för Notch tackade både nej till Valve och EA. Bör flera studios göra. 01/07 Dlcs, premium och massa andra dyngiga grejer som inte hör till. Dock slipper vi vara med om det, EA kommer aldrig lyckas lägga vantarna på Minecraft. 01/07 Man får skylla sig själv om man säljer ut sitt företag. Undrar vad som hade hänt med Minecraft om EA hade fått tag på det. 01/07 Själv älskar jag sandlådespel då de kräver lite mer engagemang från spelaren och inte bara ett fast script där du hela tiden blir visad vart du skall gå och hur du skall göra saker. Som en sade ovan - instant rewards och helt utan egen tankeförmåga, såd... 01/07 WTF!? Jaha, men kul, jag såg fram emot en möjlig 3:a. :( När Prototype släpptes valde jag mellan att köpa det eller inFamous.. jag valde Prototype, på ren magkänsla, och efter att vid senare tillfälle ha spelat inFamous kan ajg säga att jag är grymt gla... 01/07 the terminator från 1992 minns jag.jag HATADE det spelet. sen gjorde dom jackie chan stuntmaster <3. men utöver det.... jag blandade ihop dom med relic entertainment och trodde att det var därför steam hade super-rea...men så var det ju inte. 01/07 Jag skaffade en PS3 och infamous nyligen och let me tell you, grafiken ser ut som en PS2 samt styrsystemet känns föråldrat. Storyn är fräckare i Infamous men överlag är spelet mycket sämre, imo. 01/07
Skicka en rättelse