800 000 exemplar av Battlefield 3 Premium har sålts sedan det lanserades för två veckor sedan.

Battlefield 3 Premium har 800 000 köpare sedan lanseringen för två veckor sedan.

– Vi är väldigt nöjda med försäljningen så här långt. Det har faktiskt bara gått två veckor, så det är lite tidigt att säga hur det kommer att löna sig. Men det ser väldigt lovande ut just nu, säger Patrick Söderlund, chef för #EA Games-varumärket, i en intervju med USA Today.

Paketet innehåller bland annat fem expansioner till det svenskutvecklade succéspelet #Battlefield 3. Har du köpt det och tycker du att det är värt en femhundring?

Hej Tycker de är så kul när folk sitter o gemför CoD med BF :D. Om du ska gemföra så hårt så är de grymt mkt buggar från Bf3 till tex CoDmw3.. När du ska rivava någon till liv så syns inte deras kropp eller så funkar de inte även symbolen är där ;) Metr... 23/12 Word, har sett massor av folk klaga på små banor men lösningen är att helt enkelt inte spela dom. Finns massor av stora banor med spelare på om man vill spela riktigt battlefield. Om man vill spela mer CoD aktigt finns små banor... Alternativ :D 02/07 Kanske exakt därför man säljer alla 5 DLC på en gång? 02/07 Mja det är kanske inte battlefield till mobilen annars dem menar? Eller så är det nog Bf4 men tror inte det är så troligt att dem släpper det redan nästa år med tanke på dem kvarstående epack/dlc kommer möjligt vis mot höst/vinter 2013 annars kanske tid... 02/07 inte some ett vanligt fps som det är idag. kanske skulle hålla med om dom gjorde typ ww2 online med en hel världs del some europa att slås över...med skepp strider, tanks flygplan osv. Med speciela ställen för att ta över zoner och ett riktig lvling sys... 02/07 Egentligen, om alla ska vara nöjda från det perspektivet vi har idag, borde inte BF3 få en fast månadskostnad istället? EA får sina pengar, vi spelare får den attention på att polera produkten som vi vill, samt så blir det ju inte tal om att skapa en... 02/07 Många brukar hylla Valve och Blizzard men dessvärre så är nog den tråkiga sanningen att det är bolag som har möjlighet att göra det de gör för att de sitter på enorma kassakor för tillfället. Blizzard har WoW och Valve drar in enorma summor på alla spel... 02/07 BF1942 e bättre. 02/07 .......................... 02/07 Känns som att Valve är dom enda kvar nu som bryr sig om sina konsumenter.. Modverktyg, gratis DLC, LAN, dedikerade servrar.. Medans alla andra tar bort allt sånt bara för att dra in mer stålar, fyfan.. Länge leve Gabe Newell! 02/07
Skicka en rättelse