Fastän utvecklarna Radical Entertainment läggs ner av Activision så får deras svanesång sitt utlovade pc-släpp.

Trots att #Activision Blizzard valt att lägga ner Radical Entertainment och säga upp dess 90 anställda så får utvecklarnas svanesång #Prototype 2 sitt utlovade Windows-släpp. Detta avslöjar Radical via sin Facebook-sida.

– Pc-spelarna kan vara lugna, pc-versionen av Prototype 2 kommer fortfarande att släppas den 24 juli som planerat. Och ett särskilt tack till Prototype Army och alla våra extremt lojala och passionerade fans för att ha supportat Radical Entertainment. Vi kunde inte ha kommit så här långt utan er, skriver utvecklarna.

Prototype 2 är sedan tidigare lanserat till Xbox 360 och Playstation 3. När FZ recenserade ryckte vi mest på axlarna. Det var inget som skakade om våra tepåsar direkt.

Poäng till dig. Jag har dock inte mkt tillit kvar åt något företag då de flesta verkar bara bli sämre och sämre. 03/07 Nej, vad jag menade är att det är samma utvecklare och de kanske faktiskt kan utveckla spel till PC till skillnad från Ubi som var ditt exempel. 03/07 Det 1:a spelet var askul att lira på PC, inga problem alls med det, men det var inte det första spelet jag snackade om :P 03/07 Blev du verkligen tagen av spelet så hårt? Enligt mig är det ett ganska roligt spel som är lätt värt o köra ^^ Visserligen är det långt ifrån samma nivå som GTA men mig underhöll det genom hela playthroughn. 02/07 Det är så vidrigt och ful spel. Seriöst, det gör fan ont i anus. 02/07 Activision lär väl knappast bry sig så länge spelet faktiskt fungerar. 02/07 är väl medveten om det kunde bara inte hålla mig ^_^ har inte tankat ett spel sen 3 år tillbaka sådeså! har fan ensam gjort steam stenrika :P kudos till mig 02/07 Vi tolererar inte piratkopieringssnack på FZ. Dessutom: om du är en av alla de som klagar på kassa pc-portar/"inga spel kommer till pc" och blablabla, så bör du inse att du är en del av problemet ifall du piratkopierar. Inlägget anmält. 02/07 Förra spelet portades acceptabelt och var inte buggigt alls vad jag märkte, så förhoppningsvis är de bättre på det hela än Ubi 02/07 Inte konstigt med tanke på hur katastrofalt dåligt spelet har sålt på konsollerna! De försöker rädda skeppet med en dålig konsollport 02/07
Skicka en rättelse