Enligt finanssajten Bloomberg vill Vivendi sälja sin majoritetsandel på 61 procent av Activision Blizzard, aktier värda hisnande 8,1 miljarder dollar.

Enligt finanssajten Bloomberg vill #Activision Blizzard-ägarna #Vivendi sälja sin majoritetsandel på 61 procent av utgivaren, vilket är aktier värda hisnande 8,1 miljarder dollar. De sägs vara beredda att sälja en del av andelarna på den öppna marknaden, om en köpare inte kan hittas.

Anledningen till försäljningen påstås vara att Vivendis aktiepris behöver höjas på något sätt, eftersom det är lägre än på åratal. I dagsläget är uppgifterna endast att betrakta som ett rykte så TA DET LUGNT och drick en kopp te.

Frågan är givetvis vilka som skulle kunna tänkas vara intresserade (och ha råd) att köpa världens största tredjepartstillverkare? #Electronic Arts? Räkna med att FZ följer upp, om och i sådana fall när bomben briserar!

Tack till Vrenni för detta #nyhetstips!
Nej. HIV-celler utvecklas inte till någonting. Däremot bryter de ner CD4 (a.k.a T4-celler) som leder till en brist i immunförsvaret och som i sin tur leder till följdsjukdomar. Så nej, inte adekvat någonstans :) 04/07 haha ja fast det vette fan hur det skulle bli. Åsikterna är ju delade liksom. Men kanske ett FPS i samma takt som CoD fast med one shot one kill, där man låser upp saker som ändå finns tillgängliga från början, och tjänar ihop till killstreaks man inte... 03/07 Eller så har cheferna fått en ordentlig förhandstitt på "Titan" och tänkte oh oh run Forrest ruuuuuun :) 03/07 gör man sådan skit uttav diablo 3 så får man fan ta mig skylla sig själva. dom tjänar nog dock en del på ah:n om det kompenserar för förlusten av spelare av wow tvekar jag på pga diablo 3 har nästan redan dött ut och spelare har gått till d2 igen eller... 03/07 Dags att dra igång en kicktarter då: Projekt köpa upp (och lägga ner) Activision, samt återföra Blizzard till dess forna glans ;) 03/07 Tänk om Nintendo skulle köpa upp dom. World of Super Mario. Hade lätt köpt!! 03/07 Låter bra, eller ännu bättre så kan vi då utveckla det ultimata spelet med allas åsikter från medlemmarna här på fz? ;) 02/07 Vivendi förstörde min barndomsserie, Spyro. Insomniac for eternal life... 02/07 Eller så är det inga som köper de större spelen som är lite nytänkande, som t.ex. Mirror's Edge. Men visst, bolagen är rädda för att ta risker idag. Ett väldigt påkostat spel som bombar sänker troligen studion och kan till och med dra utgivaren med sig... 02/07 Diablo 3 är perfekta titeln till en surfplatta. Man behöver bara ett enda finger för att spela spelet. 02/07
Skicka en rättelse