Nej - någon #tredje del av #Black Isles populära rollspelsserie #Fallout blev det aldrig. Företaget packade ihop verksamheten redan [[2003]] och stängde därmed dörren för fortsatt utveckling. Nedanstående filmklipp kan således vara en bitterljuv syn - i 90 sekunder visar fansajten NMA-Fallout.com klipp från ett embryo till Fallout 3, passande nog till tonerna av Connie Francis klassiska pianostycke "Dream A Little Dream of Me".

Av upphovsrättsliga skäl kan FZ inte distribuera filmen - communitysajten YouTube får istället tillhandahålla bandbredden.

Tack till Anders för detta #nyhetstips!
Har inga planer på det Jag vet redan hur jag vill att ett Fallout ska se ut, och Beth har redan gått ut med att de inte kommer följa Van Burens stil. Så det är ganska enkelt för min del att dömma på förhand. 03/05 Jag hade inget att säga om resten helt enkelt :) 02/05 Du får det att låta som om du förnekar resten, men du ger inga egna exempel eller argument. 02/05 Det kan jag inte förneka - men det är här dom superba mod's som finns till spelet gör mirakel :) 02/05 Eftersom man ändå måste göra repent-uppdraget i början av KotN är det väl inget som helst problem? Skaffa Cowl of Nocturnal, gör repent-uppdraget och använd CoN så fort du vill göra något som skulle ge infamy-poäng så blir det verkligen inget problem.... 02/05 Jodå, men nu är det ju inte så att det tar 200 timmar innan man mister chansen att använda sina KON grejer :) 02/05 Det är givetvis en smakfråga, men låt mig flika in här och påminna dig om att du försvarade att spelet skulle ha konsekvenser - inte huruvida det är bra eller ej. Har man sedan spelat 200 timmar som en ond jävel är det väl sedan bara dumt ur femtio olik... 02/05 Ja? Hur kul är det om man missar det helt och har lirat 100-200 timmar redan innan man inser att det inte går att återställa? :) 02/05 Ja, tänk sådana konsekvenser - det enda som krävs är att du gör (om?) ett uppdrag, så är allt som vanligt igen. 02/05 Troika Games techdemo för sitt planerade postapokalyptiska spel (http://www.youtube.com/watch?v=xzYmQyHl2bc) (har för mig att de undersökte möjligheten att göra Fallout 3, men eftersom Interplay var bankrutt kunde de inte finansiera projektet - så de... 02/05
Skicka en rättelse