Rykande färsk Assassin's Creed III-rulle i FZ-arkivet – inte missa!

En rykande färsk #Assassin's Creed III-rulle har äntrat FZ:s filmarkiv, tack vare de glada fransospågarna hos #Ubisoft. I "Independence"-trailern får du höra någon form av barn (pojke eller flicka, who knows!?) sjunga fantasy-låten Amazing Grace, bildsatt med episka bilder från den kommande lönnmördartrean.

[video=11897]

Du har väl inte missat FZ:s förtitt från häromdagen? Där står massa smaskens för dig med sug efter mer, mer MER Asscreed.

Bilden: glöm inte att det blir strider till havs också, i Assassin's Creed III!

Bäste Laxan, jag tror bestämt att du missförstått allt jag just sade! Ska försöka beta av sakerna i tur och ordning: 1. Inte för att det har med saken att göra, men nej, jag har absolut ingen respekt för religion. Däremot har jag respekt för människor,... 04/07 Blev lite hårt språk här inne, så farligt var det väl inte ;) Tyckte bara det var ett konstigt sätt att skriva psalm på men inte behöver vi hänga Sebastian för det ^^ 04/07 Snacka om noll respekt för religion och för religöst folk. Väx upp för fan, vad var det bra för igenkligen? Religion är en rätt stor sak i samhället, Alla våra lagar i i sverige är exempelvis uppbyggt runt våran religion. Om du försöker argumentera meot... 04/07 Jesus saves... Vill bara testa och se hur många thumbs down jag får lol. 03/07 Tack Nomz. Som jag skrev ovan, så är jag Agnostiker, men jag gillar sången. Man behöver inte vara religiös för att gilla en "religiös" sång. 03/07 Även om man är religiös eller inte så är det en fin sång. Det säger jag som en mycket bestämd agnostiker som har en brinnande avsky för det religiösa. Detta spelet gnuggar verkligen sin svettiga pung i icke-amerikaners ansikte. Dock kan jag nog finna... 03/07 Alla amerikaner kom nog i byxan när dom såg denna trailern... 03/07 Vi driver med det mesta på FZ, men det är sällan någon upprörs i normala fall. Att religion på något sätt skulle inta någon särställning och INTE vara okej att skämta om på samma sätt som andra grejer köper jag inte. När folk reagerar så här är det snar... 03/07 Man hör dagligen folk i media tacka gud och prisa den/det/hon/han. Jag som ateist blir lite fundersam men knappast förnedrad av det, trots att det går emot allt jag tror på. Här drog ju faktiskt artikelförfattaren ett rätt så oskyldigt skämt och genast... 03/07 Nix. De grundades i Frankrike och har huvudkontoret där, men samtidigt stämmer det att de också har mycket verksamhet i kanadensiska Montreal. Men de är fransoser från början och inte kanadicker. :) 03/07
Skicka en rättelse