I Guardians of Middle-earth tar du dig an rollen som en av två sidor som har lite olika perspektiv på tillvaron. Missa inte första gameplay-filmen som visar hur moba-genren kan fungera på konsol.

Till pc finns det numer en uppsjö av såkallade moba-spel, där de vanligaste torde vara #Dota 2, #Heroes of Newerth och #League of Legends. Till konsol finns det däremot inget speciellt att hänga i granen. Ännu. Ett spel som är på väg är #Guardians of Middle-earth som kombinerar Sagan om Ringen med moba, till konsol. Den första gameplay-filmen har dykt in i vårt arkiv där du får se hur det är tänkt att fungera.

Det ser ut som om man går med ena styrspaken och riktar attacker med den andra, varefter det handlar om att nedgöra fiendebasen, gå upp i nivå och förhoppningsvis ha det ganska trevligt på kuppen. Om den nya filmen inte är intressant nog kan du spana in den tidigare filmiska varianten där du får se Gollum hoppa omkring och försöka slå till allsköns hjältar med en sten större än honom själv.

[video=11890]

Nej det sa du inte alls. Jag citerar: Det var ingen förklaring för vad skill cap är. Skill cap är den nivå som du som individ kan nå upp till för att sedan stagnera utan att fortsätta utvecklas. För vissa så är den högre och för andra lägre, det är högs... 04/07 Haha åter igen vänder du på mina ord du är ta mig fan sanslös! jag sa inte det icke är skicklighet jag sa det är nästan ingen skicklighet tillskillnad på pc. Vet du ens vad skillcap är? jag kan förklara för dig, ett system som tar tid att lära sig och... 04/07 Jag tycker det är ganska löjligt att leva på gamla meriter. Men jag kan väl säga att jag har spelat på en hög nivå i Quake 3 mellan 1999-2004 och ett gjort par svängar inom WCG och CPL på den tiden. Idagsläget har jag inget intresse längre för att spela... 04/07 Hur många "av dagens unga" har du interviueat (för tusan...vet fortfarande inte hur det stavas) för att få fram detta vetenskapliga resultat? 04/07 Vet mycket väll vad promod är, men det finns bara till pc, tog bara detta som exempel för att backa upp mitt uttalande om att konsol är aningens enklare när det gäller fps. 03/07 Just cod 4 som exempel på Pc och Xbox. För det första antar jag att du bara pub trainade, för det andra SKA man lira promod i Cod . För det 3e det är sånt jäkla movement som gäller i Cod 4 som är omöjligt att göra på en konsol. Det krävs stabil 250 FPS... 03/07 Klart det är teamplay med har spelat förfan på hög nivå, spelat emot NiP,SK,EYE mfl så vad har du nu gjort? och nu kommer argumentet att jag är 14 åring typiska panik argumentet när man inte har något vettigt att säga och vet om att man har fel. tvivlar... 03/07 Som sagt aim assist gör spelet enklare, sen säger jag inte "Bra Aim = Proffs". Och självklart krävs annat en bara bra aim för att man ska va bra på FPS. Men att ha något sådant som aim assist gör att det blir enklare. Exempel kunde man se mig som en bra... 03/07 Aim ≠ skicklighet på konsol. Är vi överens om det? Hur mycket en spelare tjänar på att spela är så klart viktigt iom att det återspeglar huruvida spelet är framgångsrikt för e-sport eller ej. Utan en publik så blir det inga intäkter och utan intäkter... 03/07 Man kan tro att du är en fjortonårig CS-spelare som endast brukar spela public och som inte förstår vikten av andra moment i fps än bara aim? Inte undra på att du inte förstår att det finns skicklighet i fps-spel på konsol. Så vet du vad unge man, jag... 03/07
Skicka en rättelse