Utvecklarna talar ut i vårt filmarkiv, och försöker förklara varför det är helt rätt att blicka bakåt fast med moderna glasögon.

Under årets tredje kvartal släpps #Worms Revolution, det första spelet i serien sedan 14 år med originalets upphovsman Andy Davidson bakom rodret. I vårt arkiv har en utvecklardagbok grävt sig in där utvecklarnissarna på #Team 17 försöker förklara hur seriens utveckling började, hur den sinade och vad den försöker åstadkomma. Kortfattat vill de att du ska ha kul, samtidigt som du tillintetgör horder av maskar med en bunt mer eller mindre storskaliga attacker.

[video=11896]

Tycker det verkar kul, men varför alla vattenballonger och vattenpistoler? Det ska ju vara bomber och granater! 03/07 Ja eller mario/zelda spelen :) 03/07 Men kom igen har dem ingen fantasi kvar på Team 17 eller? Ex på något man skulle kunna göra: moving platforms and moving worlds. Maskarna sitter kanske på åkande bilar där bakgrunden hela tiden ändras och diverse objekt ibland kommer svischande förbi.... 03/07 Grafiken får de gärna behålla, den är klassisk för Worms, realism skulle enligt mig inte alls passa :P Däremot behövs fler nyheter, serien har tyvärr stått väldigt stilla i många år, och 3D spelen har knappast medfört något positivt (möjligtvis ännu ful... 03/07 Ganska skönt att dom har försörjt sig på samma sätt på samma lir under alla år. Själv har jag slutat köpa deras spel då kvalitén variera så in i helvete. Varför släpper man versioner som har MINDRE content än tidigare? Ska ju bli mer o bättre för varje... 03/07 Inget säger revolution som bollhavs-vatten och vattenringar som grällt skär ihop. 03/07 Så sant, så sant. ;) 03/07 Och de har ändå inte fläskat på så mycket som man kunde hoppats, de har ju egentligen inte gjort något alls med serien efter Worms 2(?) bortsett från 3Dspelen.. De lägger till lite, de tar bort lite osv. Hade varit kul om de bara öste på effekter och... 03/07 @Ravenknight Om man kollar på tex. CoD eller Sims så verkar det gå att kränga rätt många gånger :) 03/07 Känns inte som att det går göra så mycket mer med worms-serien längre, det dom visa på det klippet är ju bara bättre grafik och några få extra vapen. Inget jag kallar revolution precis 03/07
Skicka en rättelse