Betala extra för att låsa upp nya äventyr, om inte det redan enorma ursprungsspelet är nog.

Den som vill kommer kunna köpa till extra DLC-paket i form av nya äventyr och karaktärer till nyversionen av #Baldur's Gate, som släpps i slutet av sommaren till Windows och Mac. Som om inte det redan enorma ursprungsspelet vore nog.

– Vi kommer göra gratisförbättringar och förbättra det redan existerande materialet, men vi planerar också betal-DLC. Vi skulle aldrig göra DLC av existerande material. Allt DLC-material vi planerar att sälja kommer vara helt nytt, säger Beamdog-chefen Trent Oster.

Vad är din inställning till att rollspelsklassikern Baldur's Gate byggs ut i efterhand? Trevligt för fansen som redan spelat igenom originalet 111 gånger, eller vore det som att lägga till ett par nya noter på måfå till Beethovens Månskenssonaten?

http://www.pcgamer.com/2012/04/17/baldurs-gate-enhanced-edition-will-raise-level-cap-add-new-characters-improve-mod-support/ 03/07 Alla mods som folk knåpat ihop lär väl inte fungera med dessa nyversioner antar jag? Det är ju litet synd isåfall, så då kan jag tänka mig att DLC funkar ok så länge det är helt nytt, om de nu inte gör spelmotorn mer modvänlig det vill säga så det löses... 03/07 Crazy! Det bästa jag lyckats få är 96 poäng - alltså 18 i två stats och 15 i de fyra sista. Eller var det 97? Hur som helst var jag så sjukt nöjd. Oj, vilket spel... 03/07 Hur skulle dom göra med inehållet i Unfinished Business? Skulle det ingå i EE? Annars kan ju ett vältrimmat, balanserat UB vara värt som dlc. 03/07 släpp spel såsom Baldurs gate dark alliance, Diablo 1 och 2 på xbla / psn, det finns alldeles för lite såna höjdarspel på dagens konsoller. 03/07 Jag tycker att uppdaterade versioner av gamla spel kan bli riktigt bra. Två lyckade exempel på rak arm är Monkey Island 1&2 och Legend of Grimrock. De har bibehållit känslan och moderniserat resten. 03/07 Han måste haft en sabla tur, har också ägnat en del tid åt att försöka maxa allt men det var bara att glömma efter x antal försök gav jag upp. Din polare borde spela triss eller nåt=). 03/07 Så länge de släpper DLC till ett vettigt pris (som i prisvärda expansioner) så ser jag inga problem med det. Både BG 1 och 2 är utan tvekan värda att skaffa med samtliga expansioner. Själv köpte jag första spelet nästan när det kom, köpte sedan del två... 03/07 Jag tror nog helt ärligt, att jag spenderat mer tid på Baldur's Gates rollandes än vad ja någonsin gjorde på själva spelandet, och jädrans vad jag spelat Baldur's Gate! 18 i var stats och 17 i en är ju bara helt galet dock, lyckades få 18 i alla och 15... 03/07 Holy ¤##! Där kan man snacka om flax, alternativt bara ett rent överdjävulskt tålamod. :P 03/07
Skicka en rättelse