Mass Effect 3: Extended Cut har funnits ute ett tag nu. Hur tycker du att Bioware har lyckats med uppgiften att förlänga och förbättra de gamla sluten?

En vecka har gått sedan #Mass Effect 3 fick sina expanderade slut. Många fans har varit besvikna över de slut som fanns när spelet lanserades. Kritiken löd att spelarens val i tidigare spel inte betydde någonting, att berättelsen hade många hål och lösa trådar, att sluten var nästan identiska och att allt tog slut abrupt.

Bioware valde att lyssna på sina fans och lanserade därför ett gratis tilläggspaket där de gamla sluten har gjorts omkring tio minuter längre och dessutom lagt till ett nytt slut. De sade dock i ett uttalande att inte alla kommer att vara nöjda.

Är du nöjd? Gör din röst hörd i omröstningen och kommentarsfältet. Men glöm inte spoiler-taggen om du vill diskutera något specifikt om sluten.

Spoilers nedan (och överallt annars). Jag tog tillfället att spela ettan för första gången och sedan rakt igenom hela serien. Den är suverän, men hade jag spelat ettan istället för tvåan från början hade jag säkert inte haft något problem med att placer... 17/07 Gillade de nya sluten starkt. Plotholes är borta. Samt att nya knoversationen med ungen på stationen gör att det hela känns som lite mindre flum en tidigare. SEn skänt med lite föer bilder efter också. Bra jobbat bioware 09/07 Jag gillade de nya sluten faktiskt, det gav någon känsla av att det man gjorde någon skillnad, även fast det till slut bara blev 4 olika slut. Jag valde Control(blåa) från början och kändes som det var rätt ok. Men det gröna var helt klart det bästa val... 04/07 Förstår inte Gears eller CoD själv så då har vi något gemensamt :). ME1 tyckte jag iallafall var starten till något bra, det var mystik och man kände på sig att Reapers skulle vara tufft till slut. Men jädrar vad fel jag hade, tycker 2an och 3an är myck... 04/07 Du menar att man inte ska klaga på sånt som är dåligt? Det är samma, dåliga, attityd som alla diablo-fanboys så nitiskt har försvarat Diablo 3 med. Det höll inte måttet, så enkelt är det, dem har tabbat sig något så enormt i och med ME3. Dem har tappat... 04/07 Bättre än de förra sluten, och så ger de mycket mer insikt i vad som egentligen händer. Dock så är det fortfarande mediokert jämfört med resten av spelet, och resten av spelserien. 04/07 ^---- This. Om de expanderade sluten, "... a delicious candy shell on the same old rotting cake", han har så rätt :D Älskade serien (fram till sista kvarten) och tycker Bioware gjort en fantastisk insats som lagt ner extra energi på de utökade sluten,... 04/07 Det är inget att be om ursäkt för. =) Jag fattar inte shooters som Gears of War eller Call of Duty hehe. Mass Effect 1 spelade jag däremot från pärm till pärm sju gånger innan jag ens tog ut skivan ur 360n. Dessvärre lyckeds dom inte, enligt min uppfatt... 04/07 Mycket bättre, men det känns fortfarande för "stand alone" i serien. Hade gärna sett att alla mina val gjort större skillnad, men på det stora hela är jag mer än nöjd. :) 04/07 Jag ber om ursäkt men. Jag förstår verkligen inte hela grejen med ME serien. Köpte 1an, blev sur sen när jag tydligen använt upp alla mina installationer på en och samma dator. Tyckte spelet var helt ok, väl stelt men kändes som 2an kunde bli bra. Lånad... 04/07
Skicka en rättelse