Tillsammans med Watchmen-mannen Dave Gibbons arbetar Revolution Software (Beneath a Steel Sky, Broken Sword) på en ny äventyrstitel.

Har du något minne av #Beneath a Steel Sky? Det futuristiska tillika klassiska peka-och-klicka-äventyret med ordenligt mörk humor. Nåväl, Watchmen-kreatören Dave Gibbons röjer för Eurogamer att han tillsammans med just Beneath- och #Broken Sword-skaparna på #Revolution Software håller på med ett färskt äventyrslir.

– Vi utvecklar någonting - jag borde verkligen inte säga något mer om det - men det är något jag är rätt uppspelt kring och det är i ett område jag inte tror har utforskats tidigare, vilket innebär att det inte är Frankrike, det är inte Paris och det är inte katakomber. Med det nya spelet kommer jag vara involverad från grunden. Jag har gett input på storyn och hela saken komma vara märkt av mig. Även om jag inte för hand sköter all artwork själv, så kommer jag definitivt styra hur det hela kommer se ut, säger Gibbons till Eurogamer.

Watchmen hjärta Beneath a Steel Sky. Vad tror du?

Missade den titeln när den var ny men spelar det just nu. Spelet är gratis för den som reggar ett konto på www.gog.com 04/07 var väl ett helt ok spel när det begav sig. Idag vet jag ju inte riktigt om jag skulle upskatta det riktigt. Dessutom har jag för mig att versinonen jag spelade var man tvungen att göra allt i rätt ordning, annars gick det inte att klara spelet. Vilket... 04/07 Här är den (http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20120702/kids-sjunger-amazing-grace-i-senaste-asscreed-3-rullen). :D Huga, Det var att ta i. Den spanska räcker gott och väl. http://m.youtube.com/watch?v=CSe38dzJYkY 04/07 OM man har några minnen från BaSS? Gisses, mängder. :) Minns först och främst hur jag fick byta mitt Amigaexemplar fyra gånger då det var så sabla många floppies att sannolikheten var för stor att nån skulle vara trasig (vilket många också var). Det sor... 04/07 Ah, that explains alot :p 04/07 Syftade på kommentarerna. :) 04/07 Jag kanske har missat något men, har Assassins Creed III något att göra med inkvisitionen (om man då antar att det är den Spanska det syftas på med tanke på årtalen och "berömdheten") överhuvudtaget mer än att Spanien var med och bråkade mot Britterna?... 04/07 Här är den (http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20120702/kids-sjunger-amazing-grace-i-senaste-asscreed-3-rullen). :D 04/07 KÄTTARE! Vart är inkvisitionen när man behöver den? 04/07 Äh, Beneath a Steel Sky var ganska mediokert. Jag förstår verkligen inte de som lyfter den här titeln till skyarna – miljöerna, dialogerna och humorn kändes mest "meh". Tyckte att det började bra, men tappade fart ganska fort och även om det inte var... 04/07
Skicka en rättelse