Det massiva free-to-play-onlinerollspelet Game of Thrones: Seven Kingdoms är nu officiellt röjt.

I slutet av februari röjdes att ett Game of Thrones-mmo var på väg. Nu har ridån fallit, och #Game of Thrones: Seven Kingdoms är dess officiella namn. Spelet använder sig av Unity-motorn, och nyttjar en webbaserad free-to-play-modell. Utvecklingen står #Bigpoint och #Artplant för, och storyn följer början av Game of Thrones-sagan, strax efter kung Robert Baratheons död.

Kämpa som de sju kungadöme och få Westeros att bli din egna lilla kronjuvel. Utöver att det blir alliansbaserat PvP och politik så det skriker om det finnes inga gameplaydetaljer. Som tur är kommer en gameplay-film dyka upp under årets San Diego Comic-Con som pågår 12-15 juli.

Jag hoppas dem kan fixa spelet till att bli riktigt coolt ! Jag hoppas också att det är mer combat som Skyrim, Witcher 2, M&B eller något sådant. Istället för typical WoW eller alla andra MMO's combat förutom Terra som också har bättre combat.. 06/07 Ett "fullfjädrat" spel skulle ha varit mycket mer spännande, men jag kommer nog att följa utvecklingen av det här ändå. Det kan ju trots allt bli okej! :) 05/07 Jag hoppas verkligen att det blir ett bra spel. Jag MÅSTE ha ett ordentligt game of thrones spel. Det senaste var en väldigt stor besvikelse, och strategi spelet har jag inte vågat prova för att det har sågats totalt... :( I shall now go and pray in the... 05/07 Nej snälla... inte ett till GoT spel som kommer suga :( Kan dom för i helvete inte göra ett AAA mmo med en satans klient?! Fan tänker dom med egentligen.... /cut 04/07 Hört talas om Interstellar Marines? De har gjort ett jävligt fint jobb med den motorn! 04/07 Hade nog föredragit en annan motor, tycker inte att unity känns som en AAA spelmotor. Sen hoppas jag inte stridssystemet är = WoW. 04/07 Har du kollat Runescapes nya grafik som spelas över webläsaren? Liknar World of Warcraft när det släpptes. 04/07 Ååååååh! Ni ska alltid luras ni elakingar på FZ. Trodde ju det handlade om spelet Seven Kingdoms först. Nu ska jag gråta en stund... 04/07 Bigpoint... Än så länge har alla deras spel varit P2W vilket gör att jag ogillar dem extremt mycket när det kommer till nya spel, de bygger upp murar framför spelens utveckling. 04/07 vilka fler spel använder sig a unity? sitter på mobilen så orkar inte googla. :p 04/07
Skicka en rättelse