"Att spela titeln på Linux, fastän det inte stöds officiellt, får dig inte att bli bannad – men fusk är en annan femma".

En forumtråd med namnet Banning Linux users for using Linux har dykt upp på officiella #Diablo III-forumet, och snabbt spreds ett rykte om att #Blizzard stänger av spelare som lirar Dibbe 3 via Linux och Wine. Not true, säger Blizzard tillbaka, och hävdar bestämt att det bara är fuskande som får dig avstängd från spelet.

– Vi har gjort uttömmande tester för falska resultat, inkluderat replikerade systeminställningar för de som hävdat att de stängts av av fel anledning. Vi har inte funnit några situationer som kunnat producera ett falsklarm, omständigheterna där de bannats har varit raka och tydliga, och vi är extremt säkra på våra resultat, skriver community manager Bashiok.

– Att spela titeln på Linux, fastän det inte stöds officiellt, får dig inte att bli bannad – men fusk är en annan femma.

Där har ni det! Fritt fram för Linux-entusiasterna att wajna vidare, alltså.

Det är så Diablo serien är. Grejer som gör diablo 3 dålig är att det inte finns något replay value som det finns i diablo 2! 07/07 Hmm borde kanske klara spelet minst en gång. Känner dock lite lätt strategi för dem "här ta en kort story, MEN! ni kan spela om den IGEN för att få någon utmaning! Och sedan IGEN för lite svårare, och om ni inte fått nog än kan ni göra det IGEN!!! För... 05/07 Vem spelar diablo 3 då? 05/07 http://boingboing.net/wp-content/uploads/2012/07/shoppingIII.jpg (http://boingboing.net/wp-content/uploads/2012/07/shoppingIII.jpg) 05/07 ja, men hade det varit roligare att klara inferno på en-två veckor och även då ha bästa rustningarna/vapnen? annars kan jag hålla med om att dom kan hålla randomizern på vissa affixes begränsad... 05/07 Sa jag något alls om att det var svårt? själv tagit mig till slutet av act 2 utan rmah, och bara mindre användning av vanliga för vapen. Vad jag stör mig på är droprates och att svårigheten enbart består av elite packs med löjliga affixes. Arcane enchan... 05/07 not true. är snart klar med act3 inferno utan rmah & knappt något ah... lirar max 1h om dagen, om ens det... l2p ffs 05/07 Bör ju också läsas med Marios röst :D 05/07 Vet ja inte om luci spela d3 för pengar, men om man räknar på att man hade kul i 200timmar men sedan tröttnar, och sen får tillbaka dubbla pengarna för det man la ut för det så va det nog värt det ^^ 04/07 Blir ju 5,25 kronor i timmen! :) Bra lön, hehe! 04/07
Skicka en rättelse