Storleken på det du (eventuellt) har i byxan spelar ingen roll så länge du har ett stort vapen, hälsar World of Tanks-utvecklarna.

I den kommande 7.5-uppdateringen till #World of Tanks (väntas ut i juli eller augusti) levereras tre nya kartor, ett gäng fordon och tank destroyers. Bland de nya stridsvagnsmodellerna får du stifta bekantskap med namn som Soviet T-62A och German E50 Ausf. M – namn som inte ens en mor skulle kunna älska.

Anyhow, nedan ser du 7.5-trailern samt listan på allt fixen för med sig! Notera att den är preliminär, vilket innebär att något kan ändras snabbare än en pansarvärnskanonvagn sprängs i småbitar av en kärnvapenbestyckad griskulting.

[video=11913]

Klicka för mer information

Some of the new features and changes of the upcoming 7.5 update:
New maps:

Seaport
Highway
Quiet Beach

New Tier 10 vehicles:
Medium tanks:

Soviet T-62A
German E50 Ausf. M
American M48 Patton III
French Bat Chatillon 25t,

Tank destroyers:

Soviet “Object 268”
German JagdPz E-100
American T110E3 and T110E4
French AMX 50 Foch 155

New Premium vehicles:

American Medium tank Tier VIII T26E4 Super Pershing
German Tank Destroyer Tier VI Dickermax;

New achievements (list will be provided later)

Please note! This information may be subject to change until final release!

Finns ett ypperligt botemedel mot din aversion mot artilleri.. Börja spela artilleri. Om det var länge sen du körde kan jag meddela att spg's har blivit nerfade ganska rejält i iaf ett par omgångar. Artilleri kan vara extremt nyttiga i en strid men är... 06/07 Äsch, det ingår så det är bara att gilla läget. ;) Arty har för övrigt inget med feghet att göra - i och med att de skjuter indirekt eld och har uselt pansar så är det vettigast att hålla sig på avstånd, för att vara effektiva så länge som möjligt. Tyck... 05/07 Jag ber alla här att sluta spela med ARTY, det förstör hela spelet. Det är inte kul när man sitter i en tank å det säger BOOM ifrån nån fegis 1000meter bort. Tank VS Tank. Inget annat. 05/07 Kanske FZ skulle ta och gräva lite mer ang patcharna. De flesta är totalt ointresserade av nya tanks, man vill ha nya spelsätt. Vi fick 2 stycken med 7.4 men dessa finns bara på random battles, inte i CW. WG hade lagt CW på is i 3 veckor (under EM) för... 05/07 Skönt att höra. Jag tycker om min lilla radiobil :) Finns inget så tillfredsställande som en lyckad scout-run följt av en blixt-räd mot fiendens artilleri... Lever jag fortfarande efter det så kommer det roligaste, flankningar i stillastående strider :D 05/07 Sånt råkar jag enbart ut för om jag är ute med en långsam heavy som E75, T95 eller liknande, och andra sidan har 4-5 artilleripjäser, och jag irrat ut på någon öppen yta där de upptäcker mig. Självklart blir jag då ett högprio-mål och ett HE-regn kommer... 05/07 Ooo trevligt då jag har alla tier 9 mediums i mitt garage :) 05/07 Kör Tyskt. Upplev kvalite! ;) Du kommer inte förlora din tank, det här har dom gjort förut. Om jag minns rätt kommer du i det fallet bara ha hoppat ett steg i techträdet eller liknande. 05/07 Jag är väldigt orolig för hur de ska lösa det med det franska light/medium-trädet då de skulle trycka in en tank i mitten någonstans. Har en AMX 13 75 som jag inte vill förlora... 05/07 Hoppas bara Public Test kommer nu innan helgen, det är fanimej det roligaste av hela spelet, för då kan man testa tanksen och faktiskt ha kul, inte bara grinda hela jävla dagarna 05/07
Skicka en rättelse