I en forumtråd säger Blizzard att de vet att Diablo 3 har för lite att erbjuda åt spelare som har klarat ut hela spelet.

I en forumtråd på det officiella forumet skriver #Diablo 3-spelare att de anser att det finns alldeles för lite att göra när man väl har klarat ut svårighetsgraden Inferno. Community Manager på #Blizzard, Bashiok, erkänner att så är fallet.

– Vi medger att jagandet efter utrustning inte är nog för ett långsiktigt hållbart end-game. Det är fortfarande massor av personer som spelar varje dag och vecka, men tillslut kommer de att få slut på saker att göra (om de inte redan har det). Ärligt talat är Diablo 3 inte World of Warcraft. Vi kan inte pumpa ut massor av nytt gameplay och innehåll varannan månad. Det måste finnas något annat som håller folk engagerade, och vi vet att det inte finns i spelet ännu.

Vidare skriver han att nästa patch, 1.0.4, kommer att fixa och ändra flera saker i spelet. Och i patch 1.1 kommer PvP-arenan att lanseras.

– Jag tror att dessa två patchar kommer att ge spelare massor att göra, och få dem tycka att det är ännu mer spännande att spela, men de kommer inte att vara riktiga end-game-lösningar. Åtminstone inte vad vi skulle förvänta oss av ett riktigt end-game. Vi har några idéer om ett "progression"-system, men ärligt talat är det en gigantisk funktion om vi försöker få det att fungera bra. Sådana saker är inte möjliga förrän långt efter patch 1.1 som i sin tur fortfarande är långt borta.

Spelar du fortfarande Diablo 3? Känns det som att det är något som saknas?

Du dör innan hans smokescreen är slut. 08/07 500kr för 250H speltid på min DH. Jag är nöjd... 08/07 Det skulle man ju kunna säga. iomed att loot systemet inte känns belönande för 5 öre så räcker det inte på långa vägar. Spelar en hel del fortfarande dock tycker det e kul men lite mer o göra samt en revision på loot systemet hade ju varit najs. 08/07 Bortsett från PVP finns allt det här. Och Diablo 1 hade inte slumpade dungeons i SP mind you. Edit: och de slumpades inte alltid om i diablo 2 heller för den delen. 08/07 Vet ni vad. Jag börjar faktiskt bli väldigt trött på det här. Det enda STORA problemet som finns med Diablo 3 är att det inte finns något att göra efter att du dödat diablo på inferno hardcore. Och även då kan du sälja gear för riktiga pengar till de... 07/07 Spelar, men känner inte att jag har bråttom någon stans. Fortfarande väldigt roligt dock. Endgame är väl inte allt i världen? 07/07 Dödade diablo på inferno innan nerfen med min barb som var målet, sen dess har jag inte gjort något. Köper/säljer gear på RMAH, har iaf tjänat runt 2000 riksdaler och 35 miljoner guld.. 07/07 Detta är ju inget MMO och det saknar månadskostnad, så det torde ju vara helt normalt att folk slutar spela efter ett tag då det inte kommer en strid ström med uppdateringar. Hade Blizzard tänkt sig att detta skulle bli någon sorts free-to-play-MMO så... 07/07 Så Blizzard är nya slagpåsen för alla "det var bättre förr"-hipsters, som verkar ha något slags sjukligt behov av att gnugga in det faktum att de har upplevt spelen på 90-talet i varenda jäkels ansikte? I alla fall om man ska tro kommentarerna här.. 07/07 Det var en intressant combo, kände inte till den :). Själv kör jag entangling shot med fyra kedjor för att låsa min motståndare, använder även vault och caltrops för att forsätta låsa dom och hoppa runt om kring dom för att hamna i bästa position. Jag... 07/07
Skicka en rättelse