Zombie-shooter-genren blir ännu bredare nästa år. Activision står bakom ett FPS som baserar sig på den kända TV-serien.

TV-serien The Walking Dead får ytterligare en spin-off nästa år. #Activision Blizzard står som utgivare till en förstapersonspangare med det inte helt ologiska namnet #The Walking Dead. Utvecklare är #Terminal Reality som bland annat har #Ghostbusters The Video Game och #Bloodrayne på sin meritlista.

I The Walking Dead gäller det, förutom att skjuta zombies i huvudet, att hitta utrustning för att överleva och ta beslut om hur man ska bemöta människor som man träffar.

Tv-serien är ju ingen höjdare utom säsong 1, sen är jag rätt mätt på zombies överlag. 08/07 Så det är baserat på tv-serien? No thanks. Jag gillar mina hjärnceller 07/07 Undra vad de tänker när de regisserar en trailer, motsvarande, och gör den skakig rakt igenom.. 07/07 Sant - men jag tror det når fler spelare om ett spel säljs som ett zombielir snarare än en mod till en militär simulator. (Kick ass simulator iofs! ;)) Själv kan jag inte få nog av de ni andra verkar ogilla - ww2 och zombies :P 07/07 Det ska bli högst intressant att se vad Activision tänker göra med den här titeln. 07/07 Hm, vi har ju redan dayZ... hoppas spelet blir i samma stil och storlek som dayZ. 07/07 Glömde du läsa det jag skrev? Jag skrev att jag aldrig påstår att Activision är bäst, tycker dom är skumma. Men man kan inte döma ett spel från en trailer som inte sa ett skit, ni skulle fan inte gnälla om det var EA det nämndes om, ni hade fan jublat... 07/07 Jag finner detta riktigt intressant. Så länge det är mer inriktat på skräck och survival än typ ren actionfest. Men verkar som det förstnämnda då ammo, mat och förnödenheter är få till antalet. 07/07 Activision Blizzard är precis som alla andra börsnoterade företag drivna av vinst. De måste tjäna mer och mer pengar för varje år som går, annars blir aktieägarna sura. RMAH eller item sale i WoW är förmodligen ett bra sätt. Sen kan man ju undra varför... 07/07 Coolt, Redneck Rampage med Zombies ;) 07/07
Skicka en rättelse