Inte riktiga då, utan in-game-baddräkter. Du som är sugen på att gå och bada med din manliga karaktär får dock gå lottlös – baddräkterna är bara för spelets kvinnliga karaktärer.

Den lite lyxigare versionen av #Dead or Alive 5 har en udda in-game-bonus. Om du köper Collector's Edition får du nämligen möjligheten att klä alla de kvinnliga karaktärerna i spelet i en baddräkt. Kanske inte det mest ultimata klädesplagget i en närstrid – men motståndarens svett rinner i alla fall av en.

FZ skrev tidigare om att utvecklarna #Tecmo ska ta bröstfysiken till nya höjder i Dead or Alive 5. Addera det med samlarutgåvans baddräkter och du får:

HAHAHA jag är inte 15 år längre, fyller faktiskt 20 år på fredag ;) Jag har redan den rätte i mitt liv och nej jag kollar inte på sånt. Det har passerat mitt liv xD Jag har bättre saker för mig! 10/07 Ja att spela spel som går ut på att döda är ju väldigt så mycket bättre än att se på tecknad porr och oj vilka "mogna" titlar du tog upp. Du ser ju säkert på otecknad porr, där de utnyttjar tjejer och killar. Det om något är äckligt att runka till. 10/07 Ehh du jag spelar fan hellre mognare spel än mangaporr ^^ Battlefield 3, Cod, Diablo, Fifa, Uncharted.. haha ja det säger väl mycket om vad jag spelar :) Jag är ingen äcklig typ som sitter och runkar till tecknat porr. 10/07 Jäklar vilken moralpanik det blev :D Folk bryr sig alldeles för mycket. 10/07 Spel handlar om att upfylla fantasier, oj vad chockerande att det är tjejer i baddräkter. Kan tänka mig att de här nyheterna om DoA's baddräkter är en av de nyheterna som får mest klick på FZ också, välkommen till verkligheten. Ja det är mer spel där... 09/07 kanske lite fel av mig att utrycka miog så men eftersom dom inte gör samma sak för männen så ser jag det som sexistiskt. Även fast majoriteten av gamers är killar så finns det väl tjejer också? Tycker bara att detta spel skapar fel bild av kvinnor......... 09/07 Najs! 08/07 Hallå? det kanske är tecknade figurer ._. 08/07 http://fatuglyorslutty.com/ 08/07 Det har nu gått 16 år sedan det första Dead or Alive kom, fullt av studsande tuttar och lättklädda bimbos. Hur kan folk vara förvånade över att Dead or Alive 5 innehåller precis samma sak? 08/07
Skicka en rättelse