Det fortfarande ont gör.

Nästan en timmes gameplay från nedlagda #Star Wars: Battlefront III har läckt ut på nätet. Vi får se banor som Dödsstjärnan, Tatooine och Cloud City, och ett gäng olika uppdrag.

Battlefront III utvecklades i drygt två års tid av #Free Radical innan #Lucasarts lade ner det. Tur att de gav oss #Kinect Star Wars istället.

Gameplay-sekvenserna nedan är ifrån en väldigt tidig version av titeln.

01/12 Videon är borta nu tyvärr. 30/11 Charmant kille, men du ger mig ju alla fall rätt. FPS spelas på en PC men det funkar på konsoll. Lite som att torka sig med sandpapper. Man blir nog ren men känslan av att nåt bättre finns nån annanstans kommer man inte undan. Du har fortfarande inte... 30/07 Oj någon blev visst arg när jag kommenterade hans snobbiga och arroganta inlägg. 1. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den liknelsen... Alla vet att Mus+Kb ger oöverträffad precision i FPS, men bara för det så betyder det inte att man inte kan slöspel... 30/07 wtf? :P Lite väl flippat inlägg. "Det kan ta fokus från huvudfrågan som du har fel i"? En instans där fakta och inte åsikter är involverade räknas som en rätt och fel fråga.. det här är en subjektiv fråga, så att påstå att någon har FEL är otroligt arro... 30/07 Oj, du var mig en kunnig en... 1) Det finns de som gillar att äta bajs och snor. Det betyder inte att människan är avsedd att äta bajs och snor. FPS spelas på PC, smak har inte med saken att göra. Det är undantag, inte norm. 2) Detaljer, vktigt att foku... 30/07 Meningen var inte ens att trolla men jag förstod sen att folk kanske uppfattade det som att jag gjorde det. Sa egentligen bara hur jag själv upplevde gameplayet utifrån det jag såg. Nåja, skit samma... vem vet, spelet kanske kommer om tillräckligt många... 10/07 Troligen för att du kommer med en oerhört opassande kommentar som "Lika bra att de la ner"? Skaru trolla så får du ta lite flame också :P 10/07 Jo jag såg, mycket SW fans här uppenbarligen. 10/07 Jag är Starwars fan - men jag har endå krav på att det ska vara bra saker snarare än många. 09/07
Skicka en rättelse