Efter att de första fem episoderna finns ute kommer de börja slipa på en andra säsong. Hurra, hurra!

Vi rapporterade igår om att tredje delen av #Telltale Games #The Walking Dead-serie släpps i augusti, och nu har Telltale röjt att så fort de är klara med den femte och sista episoden kommer de påbörja arbetet med en andra säsong. Inte konstigt, i och med att första episoden sålde i hela 1,7 miljoner upplagor under dess första åtta veckor på marknaden.

Andra episoden har bemötts av ljuv kritik, och vi kan än så länge dra slutsatsen att Telltale är bättre på skapa spel baserade på odöda än spel baserade på dinosaurier.

shop: n2012 comes, in order to thank everyone, characteristic, novel style, varieties, low price and good quality, and the low sale price. Thank everyone ==== ( http://teamop.us/ajFX ) ===== we accept PAYPAL/credit card payment and all the products are... 09/07 Instämmer med Bojkott. Jag blev själv väldigt förvånad över hur bra jag tyckte att första episoden var och ska försöka hitta tid att spela andra episoden snart också. Visst, det är inget svårt spel vi pratar om men det är inte för utmaningen som man spe... 09/07 Spelade ut både episode 1 och 2 idag, och satan vad överraskad jag blev. Har inte varit så mycket för Telltales spel men The Walking Dead var riktigt bra. Dom har lyckats väldigt bra med karaktärerna och sättet man sugs in i storyn. Nu väntar jag bara... 09/07 Väntar hellre på ett nytt Back to the Future spel. Visst hade spelet sina problem, men storyn var helt okej tyckte jag. Och så som spelet slutade, så måste dom ju nästan göra en fortsättning. 09/07 köper också, men fan på steam den här gången... vi som köpt från telltales hemsida och äger mac har fortfarande inte fått episode 2 08/07 riktigt kul! längesedan man spelade bra äventyrsspel, typ 20 år sen :P , blev förvånad dem har mina pengar iaf! 08/07 Har kikat runt lite, ska tydligen gå att stänga av skuggorna helt eller ställa in dem till low. Det ska lösa problemet! Har sj inte testat ännu 08/07 Jag älskar walking dead-spelen och både ep 1/2 är intressanta och otäcka. Däremot tycker jag att de är snäppet för enkla, tror inte jag har dött en enda gång bortsett från när jag har dött medvetet, däremot så kan man bli ganska stressad ibland. Så jag... 08/07 HD 6950 här, laggar sjukt mycket ibland i cutscenes 08/07 Hade först tänkt hålla mig tills alla 5 episoder kommit ut. Men väl när Ep 2 hade kommit kunde jag inte hålla mig längre, tyckte absolut att Ep 2 var bättre än första och kan knappt bärga mig för vad som komma skall. Läste att dom släpper Ep 3 i aug,... 08/07
Skicka en rättelse