Trasiga kontroller och andra bekymmer städas bort i den svårt buggridna pc-versionen.

Windows-versionen av #Ghost Recon: Future Soldier innehåll så många problem att den på sina håll ansågs vara ospelbar. Bot och bättring är på gång – i dag eller i morgon släpper #Ubisoft en patch som tar hand om ett par av problemen.

Ändringslistan visar att kontrollproblem för såväl mus, tangentbord som gamepad står högt på dagordningen. Ubisoft lovar även att ytterligare en uppdatering anländer inom kort, och denna tar bland annat hand om stabiliteten vid onlinespelande, grafikproblem och allmän kompabilitet. Siktet är inställt på att släppa denna uppdatering omkring en vecka efter dagens/morgondagens patch.

När FZ recenserade Xbox 360-versionen av Future Soldier var vi överlag nöjda.

Tyvärr är många utgivare (knappast utvecklarna) synnerligen strikta med vad som får disskuteras på deras forum, att säga negativa saker om än hur rättfärdigade, även om buggar/DRM, kan snabbt medföra portning. Ta bara 343i/Halo Waypoints forum, fritt... 10/07 Intressantare absolut! Och något ni kan göra något åt med:D 10/07 Allt är ditt fel 10/07 Sorgligt att detta är sant, kommer ihåg att jag yttrade mig t.om att DRM är dåligt för den köpande kunden och positivt för den nerladdande, blev life time bannad från ett publisher forum. Vad många företag inte inser är att de bryter mot lagar som kansk... 10/07 Därför man kommer undan med vad som helst när man släpper spel till PC, eller för att det inte länar sig att göra det ordentligt, fritt att tolka... Direkt konsolportar kommer de undan med Drakoniska PC exklusiva "måste alltid vara online DMR" kommer... 10/07 Wow, att man orkar bry sig om hur många tummar upp eller ner man har. Tror jag påpekat förut att jag inte är mycket för ett sådant system över huvud taget, men det "måste" ju finnas på alla "stora" sidor numer, folk blir ju som tokiga när de inte kan... 10/07 [quote=Ankh] Eller inga negativa tal. Visst kan man ta minus men 0 är det minsta man borde kunna ha. Resten efter det är mest meningslöst.[/quote Det borde bara vara en tumme upp. För de som skriver crap får sig "en känga ändå" Som du skrev negativ tumm... 09/07 Jag hade problem i början med mus+keyboard men kom fram till att om jag kopplar ur xbox paddan helt från PCn så funkar det med mus+keyboard helt ypperligt. Dragit igenom det 2-3 ggr nu. 09/07 Eller inga negativa tal. Visst kan man ta minus men 0 är det minsta man borde kunna ha. Resten efter det är mest meningslöst. 09/07 Tycker att det skulle vara så att sätter man en tumme så ska de motivera varför i text. Själv har jag några som inte gillar mig o får nästan alltid tumme ner vad jag än skriver. Så detta känns lite onödigt som val då det många gånger bara skapar irritat... 09/07
Skicka en rättelse