Utvecklarna svarar på frågor och förklarar vad fansen kan förvänta sig.

Utvecklarna bakom #Might & Magic: Heroes VI har släppt en trailer där de svarar på fansens frågor och förklarar vad för slags stöd spelarna kan vänta sig i framtiden. Om du lirar det mycket lyckade Heroes VI kan det alltså vara väl värt att spana in!

Missa inte heller FZ:s förhandstitt på expansionen Pirates of the Savage Sea, som publicerades nyligen. Tillägget släpps den 12 juli för en prislapp av drygt 90 kronor, och går att köpa via digitala distributionstjänster som exempelvis Steam.

[video=11940]

Ja, ja, JA!!!!!!! 10/07 3:an är bäst enligt mig för att det är så förbannat innehållsfullt och den fina ritade 2D grafiken och den underbara orkester-musiken får världen man spelar i kännas så förbannat magisk! :) Vill de göra ett bra Heroes spel som efterlikna 3:an så måste... 10/07 Är väl för att dessa spel krävs det ändå en del strategiskt tänkande, det är ju väldigt olikt många andra spel inom hur man ska spela så. 10/07 Bra att de finslipar vidare på spelet. 10/07 Ja, nu börjar det likna något. Nu saknas bara något om konsolifiering och fördumning för att fullborda frukostläsningen. Synd att det här inte släpptes till konsol. 10/07 Började spela 3:an när jag var runt 8 år och fått vår första dator! Satt dag ut och dag in med Bloodhound gangs: Hooray for boobies album på repeat! Fortfarande ingen uppföljare som lyckats få med sig den mysiga känslan 3:an hade! De senare spelen har... 10/07 Gör som med Femman: relle på GOG.com tack! 09/07 Kom igen! En nyhet om Heroes och inte ens tio pers har påpekat hur överlägsna tvåan och trean är! Det är som att inte påpeka i varje nyhet om BioWare att det var bättre på Baldur's Gates tid. Hädelse. 09/07 Jag kan inte titta på videon just nu men nämner dom något om buggarna? Deras DRM och hur meningslöst det är förutom om dom vill göra det svårare för dom som betalar? Dock mest är jag intresserad utav kommentarer angående den otroliga mängden utav buggar... 09/07 Underligt att de inte tog med en fråga om det kommer mer factions... 09/07
Skicka en rättelse