Ja, det räcker tydligen inte med dagens Assassin's Creed-avslöjande – även Deus Ex ska upp på vita duken!

Järnspikar också, om det fortsätter så här blir det snart dags för FZ att byta namn från Fragzone till Filmzone. Tidigare idag har vi rapporterat att AssCreed-serien blir film, och gett er en titt på Camilla Luddington som ny Tomb Raider-stjärna. Filmnyheterna fortsätter välla in, för nu avslöjar CBS Films att de ska göra film baserat på Deus Ex!

Mer specifikt rör det sig om en rulle som bygger på #Deus Ex: Human Revolution, och det är oklart om de kommer använda samma pissgula filter som i spelet. CBS Films ska jobba tillsammans med #Eidos Montreal för att få till den rätta känslan, och Deus Ex-ägarna #Square Enix tycks mäkta glada över det hela.

– Som alla de miljoner fans som har spelat Deus Ex-spelen i över ett årtionde kan intyga så slungar dessa spel in dig i ett universum som är stimulerande, engagerande och relevant. Vi tror mycket på att bygga upp starka partnerskap, så vi är mycket glada att arbeta tillsammans med CBS Films med att ta den unika Deus Ex-upplevelsen till den vita duken, säger Square Enix Europe-chefen Phil Rogers.

Skicka en rättelse