Överlevnads-modifikationen till Arma II är mäkta populärt. Har du försökt överleva?

DayZ är en modifikation till #Arma 2 där ditt mål är att finna förnödenheter och överleva i en öppen värld fylld med odöda och andra människor som också vill överleva. Ibland lyckas ni överleva, ibland har ni ihjäl varandra för att någon ska överleva. Officiella DayZ-twittern röjer nu att spelet nått en mäktig milstolpe:

– Grattis allihopa, med ert stöd genom svåra tider, misstag, trubbel och tekniska problem har vi nu över 500k användare!, twittras friskt ut.

Om du själv vill prova på är det bara att inneha Arma II, bege dig till DayZ-sajten och ladda ner alpha-versionen. Är du rädd att du är för duktig på att överleva, och att du således inte kommer kunna slita dig från spelet kan du ta det lugnt. Överlevnadssnittet ligger i skrivande stund på 35 minuter.

Har du provat på DayZ och i så fall, vad tycks?

Day Z= Daisy? Det borde väl locka till sig fler feminister :) Inväntar också det fristående spelet. 07/08 Haha! :D Ja, det är sådant man får dra lärdom av och helt enkelt anpassa sin spelstil :) 13/07 Nja, i detta fallet så lägger modden till mer "features" än vad som redan fanns vanilla. Jag har efter 20 minuters testande blivit: 1. Spawncampad av någon jäkla patetisk loser som av någon anledning sköt mig i ryggen 3 gånger i rad. 2. Ihjälhuggen av... 12/07 Började lira igår och det är minst sagt beroendeframkallande, mitt arbete har fått lida lite idag kan jag säga höhö.. har fått med mig 2 polare som också ska börja spela och det är mycket roligare att spela tillsammans med andra, som lonewolf klarar man... 12/07 Jodå jag har testat modden och ger det tummen upp. Däremot föredrar jag fortfarande ArmA2 så det har inte blivit så mycket tid i DayZ. Jag gillar att man bara har ett liv. Dör man så förlorar man allt. Tänk om det var så i ModernWarfare? Du förlorar all... 12/07 Beror på hur man ser på det, rent tekniskt så krävs det att man kopplar upp sig mot en server men rent spelmässigt kan man spela helt solo då fienderna är AI styrda (dock kan man tydligen räkna med att även spelare kommer döda en, speciellt om man har... 11/07 Tänk er en framtid med totalt låsta spel utan möjlighet till modfiering (för att sälja DLC). Det dödar innovationen. Team fortress, Counter-strike, DotA och alla djävla elder scrolls mods för att nämna några. Har inte lirat DayZ men spenderat många timm... 11/07 är det ett strikt MP-lir eller? 11/07 Dock är det en från Bohemia Interactive som ligger bakom den här moden. Kan rekommendera denna video om man är intresserad om att veta mer om spelet WTF Is... : DayZ ? (Hyper WTF Edition) (http://www.youtube.com/watch?v=Sj9Tih-esfw) 11/07 Eftersom att det har blivit så fruktansvärt populärt skulle det inte förvåna mig om det kommer en DayZ standalone-edition. Däremot sa skaparen av DayZ att han funderat på detta men det skulle krävas flera år av utveckling där Arma 2 redan ligger en bra... 11/07
Skicka en rättelse