Den självständiga lilla studion har jobbat hårt i ett år, på sina sparpengar, för att utveckla det kooperativa actionrollspelet Legends of Aethereus. Dock behövs lite hjälp för att Kickstarta slutsträckan.

Fler och fler projekt går Kickstarter-vägen, vissa tidigt i produktionskedjan, andra lite senare. Svenska #ThreeGates tillhör den senare kategorin i och med sin Kickstarter för actionrollspelet Legends of Aetherus. Kortfattat handlar det om ett low fantasy hack'n'slash i Unity Engine där fokus ligger på enspelar-, kooperativ- och PvP-action. Du kommer kunna utforska världen i såväl automatiskt genererade nivåer som i storydrivna episoder som skapats för hand.

ThreeGates uppger att utvecklingen skett under ett år för gängets egna besparingar. De försöker nu få tag i 25 000 dollar för att kunna färdigställa projektet, och därmed vill de ha din hjälp. Kickstartern har nu nio dagar kvar, och har nått strax över hälften av sitt mål. Om du är sugen finns det en gigantisk radda med donatorinitiativ på olika nivåer, vilket inbegriper exempelvis tröjor och möjligheten att designa egna prylar till spelet.

Spana in presentationsfilmen för projektet nedan, följt av en fyndig specialinblick där du kan se hur de samlar in ragdoll-data.

http://www.kickstarter.com/projects/460738485/legends-of-aethereus-co-op-hack-n-slash-action-gam/widget/video.html

Skicka en rättelse