Släpps exklusivt för Origin, ser alldeles bedårande ut!

Peka-klicka-äventyret #Hoodwink är ute nu, exklusivt för #Electronic Arts Origin-tjänst. Det är frågan om ett malaysiskt äventyr utvecklat av #E-one Studio, och titeln kretsar kring en tjuv som möter sin drömflicka samtidigt som saker och ting går åt helsike – till tonerna av härlig jazz!

Om inte den grafiska designen eller det film noir-inspirerade upplägget lockar så är du antagligen död inombords, beklagar.

Bara prövat Origin en gång, till BF3-betan. Logga in funkade, men att starta spelat när man tryckte på Play funkade inte. Knappen var nämligen "grå" och gick inte att trycka på hur många gånger man än ominstallerade spelet. Hittade en stor forumstråd... 14/07 trodde inte det var ett nödvändigt krav nu för tiden :O 14/07 Har inte ens sagt du ens förväntade dig svar från mig, men när jag väl ser du har kommenterat då är det självklart man besvarar eller hur? Bara för man loggar in och tycker sen på valfritt spel att lira så kan det fortfarande jävlas, vad är det du inte... 14/07 Det roliga hade ju varit att förstå den tankegång som ledde dig till att tro att jag inte förväntade mig ditt första svar redan då jag skrev kommentaren, på en sida med ett utbrett Originhat. :D Hur mycket av Origin är det som kan krångla för folk egent... 14/07 Jaha du är en sådan attentionwhore? Nä jag ville endast uttrycka min åsikt om att du har väldigt mycket fel, inget annat. Tack för mig 14/07 Tog längre tid än vad jag väntat mig, men det kom till slut. Success 14/07 Bara för man ogillar origin innebär det inte att man spelar cool. Alla som klagar har ju en viss anledning, finns förstås undantag men alla är inte likadan som du tror. Så jag är en butthurt då med för jag gillar inte riktigt origin, för jag har endast... 14/07 Seriöst. Var fan är spelet någonstans? Jag hittar det inte på Origin. Har sökt flera gånger, men ingenting. Scratch that. Tittade på Origin's hemsida via en brittisk proxy, och då ser jag spelet på första sidan. Fucking great! Spelet ser ut att vara reg... 13/07 Butthurt person X: Nu ska jag klaga på Origin för det är vad coola grabbar gör. 13/07 På den här sidan så verkar folk tycka det eftersom man ogillar det dom gillar. Varför jag ogillar origin är för jag har bara stött på strul när jag använt mig av det. Visst det är fortfarande relativt nytt, men så här mycket strul stötte jag inte ens... 13/07
Skicka en rättelse