Till och med 22 juli ligger din plånbok i farozonen i och med långa, korta, snabba, utvalda, självvalda och självklara deals.

Tidigare i veckan kunde det konstateras att en Steam-rea var nära förestående, vilket nu helt enkelt har skett. Även denna gång är det en fullständigt kolossal mängd titlar som fått sänkt pris, och de är denna gång fördelade över en rejäl mängd olika dealssystem. Det finns utvecklar-, indie- och seriepaket, dagens deals, flash deals (gäller endast några timmar) och utvalda deals där du som konsument får rösta vilken deal du vill ha nästa dag.

Vad mer behöver egentligen sägas? Med tanke på den intensiva mängden tipstack och flera av våra tappra bloggare som redan konstaterat det oundvikliga är det bara att besöka Steam och gräva på de olika hyllplanen. Kanske, kanske finner du titlar för att göra FZ Community Summer Challenge: Origins till något i hästväg?

Tipsa gärna varandra om era favorittips, det är lätt stirra sig så blind på siffror att man glömmer vad siffrorna egentligen innebär.

Har varit trött på det ett bra tag nu. Eran av populistiska åsikter och anti-mainstream fortsätter. Det börjar bli så mainstream att vara anti-mainstream.... 15/07 Jag är väl egentligen inte heller speciellt brydd men jag irriterar mig på den feghet och flockmentalitet som göds av det här anonyma tyckandet. Dessutom blir det rent absurt när tankar och åsikter ska klämmas in i dikotomin bra/dåligt. Jag fick exempel... 14/07 Det är de för fega för att göra, hade man inte kunnat vara anonym så tror jag att det varit färre minus. Själv bryr jag mig föga om ifall jag får minus, hade det gått hade jag kunnat sätta minus på mitt egna inlägg bara för att visa hur lite jag bryr... 14/07 Har hittat få spel hittills som jag varit intresserad av och inte redan äger/spelat igenom. Hoppas på bra priser på Sniper Elite 2 och Binary Domain. För övrigt är det otroligt patetiskt med alla pussies som springer och tummar ned inlägg som inte passa... 14/07 Kan rekommendera Fahrenheit på gog. Bra klikca spel, med riktigt bra stämning. Värt pengarna. 14/07 Där håller jag inte med riktigt att de inte är prisvärda,, jag har väl lagt ca 3 dygns totalt spelande online på MW3 och det är nog inte jättemycket det heller. Jag har iallfall fått ut mycket speltid per satsad krona om man nu kan uttrycka sig så. 14/07 TotalBiscuits Salebox - Steam Summer Sale - 13th July 2012 (http://www.youtube.com/watch?v=WsdTGcsX3UU&list=UUy1Ms_5qBTawC-k7PVjHXKQ&index=1&feature=plpp_video) 14/07 Korrekt, väldigt kul i coop. Det funkar väldigt bra om man har en eller två handkontroller i local coop. Spelade med brorsan (Trynotd[oo] här på forumet) och hade väldigt skoj med det. Vi har spelat alla tombraider spelen tillsammans sedan det allra för... 13/07 Jag har köpt "Legend of Grimrock" och "Warhammer 40,000: Space Marine" hittills, mest varit spel på reorna som jag redan har. Men det blir nog mycket kul för mig, många vedermödor för min plånbok, framöver. :) 13/07 Kan tipsa om GoG rea på Ubisioft spel som verkar vara väldigt prisvärda. Först har vi gamla hederliga Panzer General 2 som tillhör ett av de bästa turbaserade spel jag spelat som handlar om WW2. Sedan har vi Settlers 2 Gold (som jag vill minnas många... 13/07
Skicka en rättelse