Free-to-play och webbläsarbaserat onlinerollspel i Westeros – kan det vara något?

Nästa år släpps #Game of Thrones: Seven Kingdoms, som är ett free-to-play-baserat onlinerollspel som körs direkt i webbläsaren. För kodknackandet står erfarna MMO-utvecklarna #Bigpoint, som tidigare gjort #Battlestar Galactica Online och #Drakensang Online.

Spelet är baserat på en tv-serie som du kanske hört talas om, och enligt legenden ska det också finnas ett par böcker som startade alltihop – men vem vet? Tuffa pojkar och flickor läser ju inte böcker ändå.

Håller mig till serien istället :D 15/07 ONLINE STORE : ====( http://redir.is/apo )===== n2012 comes, in order to thank everyone, characteristic, novel style, varieties, low price and good quality, and the low sale price. Thank everyone free shipping competitive price any size available accept... 15/07 Ohh ja ! Älskar GRRM's böcker =) Dem har något speciellt som får mig att smälta, visste inte att han tog hjälp av fansen intressant fakta ! Sen var jag mer skeptisk till stridssystemet i spelet =) Jag starkt ogillar just det combat sättet, särskillt när... 15/07 suck... flopp innan det ens e klart det ser väll vem som hellst. 14/07 Alltid så svårt att fatta vad som är gameplay och vad som bara är "trailerfilm". 14/07 Andrzej Sapkowski Witcher-böcker är inte lika omfattande som George R. R. Martins. Den senarenämnde har fått be fansen om hjälpa att hålla ordning på alla intriger i böckerna, för att inte säga persongalleriet. 14/07 Ser ut att hålla vanlig MMO-kvalitet. 14/07 Det här är en vidrig karatespark i R.R Martins mysiga skägg! Serien har fan mer spel i sitt namn än vad den här skiten har i sin källkod. 14/07 Men snälla någon drak mig baklänges... Kunde inte vi fått Witcher 2 kvalitet på spelet ? I Witcher 2 finns ingen seg combat där man bara klickar på fienden sen klickar man på 1,2,3,4,5,6 med mera för special attacker.. Ja jag kollar på dig World of Warc... 13/07 "Spelet är baserat på en tv-serie som du kanske hört talas om, och enligt legenden ska det också finnas ett par böcker som startade alltihop – men vem vet? Tuffa pojkar och flickor läser ju inte böcker ändå." Men vem vet? 13/07
Skicka en rättelse