En bild med ett erbjudande om en Battlefield 4-beta har spridits på nätet. Bilden sägs komma från Origin.

En användare på Neogaf har lagt upp en bild som visar ett förbokningserbjudande för #Medal of Honor: Warfighter. Erbjudandet innebär att den som förbokar spelet kommer att få exklusiv tillgång till betan av Battlefield 4.

Erbjudandet ska ha legat uppe på #Electronic Arts speltjänst Origin ett litet tag innan det togs bort. FZ rekommenderar dock läsare att ta detta med en stor nypa salt. Vi återkommer självklart med mer information när sådan finns.

Bilden kan ses ovan.

Var är Call of Heroes: Battlefield Warfare? 03/08 Det är ju ditt tycke. Men tyvärr är det så att DRM, dåliga produkter och annat skräp får mer folk att piratkopiera. Jag känner en hel del som piratkopierar för att dem vägrar köpa spel blint längre. Jag är ett mitten fall då jag vill prova vissa spel... 18/07 Jag undrar hur många det är som verkligen köper ett spel efter att ha laddat ned det "bara för att prova". Jag tror de flesta som laddat ned ett spel för att testa det, inte köper spelet efteråt oavsett om det var bra eller inte då dom tänker "varför... 18/07 Japp grundlurade idioter. Dem inser inte att dem betalar överpris för spel som innehåller drygt 1/4 content av forna spel och där med betalar fyrdubbla priset av vad det egentligen borde kosta. Tyvärr är piratkopiering ett för brett ämne. Det finns så... 18/07 jag tror inte det är något misstag för origin har fortfarande annonser om MOH +Battlefield 4 beta 18/07 Bästa spelet jag köpte var R6 Raven shield vilket var helt annorlunda än föregågnarna, det är fan det bästa köp jag gjorde på den tiden, om du kollar så ser ju nästan BF BC1,BC2 och BF3 nästan likadana ut, samma motor, nästan samma vapen, mycket är likt... 17/07 Låt mjölkandet börja! 16/07 Som du vill. Det är till CoD's nackdel. Battlefield 1942 (2002) Battlefield 2 (2005) Battlefield 2142 (2006) Battlefield: Bad Company (2008 ) Battlefield: Heroes (2009) Battlefield: 1943 (2009) Battlefield: Bad Company 2 (2010) Battlefield: Play 4 free... 16/07 Jag förstår inte riktigt varför spel som släppts på PC är de som endast gäller. 16/07 Till att börja med så lirar jag inte BF3 längre, utan det slutade jag med runt årsskiftet, och sen så anser jag inte att grafiken är allt, men något jag kräver av en uppföljare är innovation, att man gör något nytt. Call of Duty har känts som samma spel... 16/07
Skicka en rättelse