Kanske kommer det gå att byta hårdvara i sin Xbox 720.

En användare på Beyond3D Forum har snappat upp en patentansökan från Microsoft för ett "multimedia-datasystem" som ska tillåta användare att ändra hårdvara i sin konsol.

Patentet bekräftar delar av informationen som återfinns i det Xbox 720-dokument som läckte ut på internet för ett par månader sedan.

En konsol där du kan uppgradera grafikkortet och lägga till mer minne – hur låter det?

Jupp. En fördel med teknik och att ha teknik som intresse är att det oftast görs intressanta framteg på relativt kort tid, det skall bli kul att se var vi är om ett par år :) Detsamma! :) 23/07 Precis, konsumtionssamhället har nått kultur/underhållningssfären också tyvärr. Tror nog inte jag har något mer att tillägga just nu, blir onekligen intressant att se hur/om MS går vidare med detta nästa generation och hur det då påverkar. Hoppas att... 23/07 Du besvarade just din egen fråga min vän, förutom att det som ligger nära inte är billigt :) Instämmer. Lite som du skrev tidigare: köp o släng. En som "förbrukar" ett spel per vecka kan vanligtsvis inte betala för spelen, utan då laddas dom ned iställe... 20/07 Det värsta är väl att jag funderade på att göra det ett tag, innan jag insåg att jag kunde klara mig utan Steam och spela 360 + Pc spel från GoG istället :) Men jag hoppas på en förändring/utveckling iaf ^^ Detsamma gäller ju även en konsolspelare, men... 19/07 Nu var det inte så allvarligt menat, därav ;) smileyn i slutet. Så nej, det är väl egentligen inte ett seriöst alternativ, även om det rent teoretiskt skulle fungera. Men så har ju PC-spelaren kvar sitt gamla spel om han inte byter in det. Så även om... 19/07 Känns fortfarande ruskigt osmidigt att behöva göra ett separat konto för varje spel, och regga ett nytt så fort man ska lira något. Nog vore det väl föredömligt att återgå till en simpel CD key du skriver in, kan lira fritt, och vill du sälja spelet ski... 19/07 Det är sant, det kommer mer och mer PC-spel med olika sorters skydd som minskar möjligheten att sälja vidare. Väldigt trist, men det kanske kommer att ändras om det går att ge bort spelen mellan kontona. Typ som gift codes. Annars kanske folk kan börja... 19/07 Kan inte annat än hålla med, mycket trevlig konversation/debatt/samtal måste jag säga :) Tycker de övriga du skrev lät riktigt bra och det är väl bara den här biten jag känner är öppen för debatt ännu, eller den enda där det känns som om jag direkt kan... 19/07 Detta kan bli riktigt intressant om det görs bra. Dvs att det inte kommer finnas 20 olika uppgraderingar varje månad utan ett fåtal varje 1-2 år typ. Värt att poängtera är att Epic sagt att deras UE4 motor är extremt skalbar vilket skulle innebära att... 17/07 Knep för att göra ingångspriset lägre, kanske? Man skickar med något för mindre nogräknade och i princip alla behöver uppgradera. Stora frågan är om det finns 3e-parts leverantörer till denna hårdvara eller om interface är icke-standard och bara MS? En... 17/07
Skicka en rättelse