Under Comic Con 2012 flydde huvudkaraktärerna Joel och Ellie från de infekterade före detta människorna och sökte frälsningen hos en annan viktig herre, Bill.

När #Naughty Dog visade upp #The Last of Us under årets E3-mässa var det många som förundrades över de till synes scriptade action-händelserna och den mastiga karaktärsutvecklingen. En snabb genomläsning av förtittar och visst fasen blev händelseförloppet olika varje gång, det var alltså inte statiskt skrictat utan byggde på en spännande "laser"-metod för avläsning av karaktärsutrymmet. Nåväl, nytt filmmaterial från liret har dykt upp som ursprungligen visades upp under Comic-con 2012.

Det du får se är när Joel och Ellie flyr från infekterade halvmonster, varefter de lägger ögonen på ett skyddshus, men huruvida personen där inne tänker hjälpa till är vid en första anblick oklart. Strax framkommer det att mannen där inne är Bill, som tack vare ett gemensamt förflutet med Joel är skyldig just Joel en gentjänst. Livhanken, i det här fallet.

Bill är röstsatt av skådisen W. Earl Brown, och du som införskaffar spelet kommer säkerligen umgås med honom från och till.

Skicka en rättelse