High Moon Studios slipar på en spelifikation av den kanske mest badass hjälten/antihjälten någonsin.

Under Comic Con tillkännagav #Activision att Transformers-genierna #High Moon Studios arbetar på en ny titel baserad på den något unika Marvel-superantihjälten Deadpool. Första filmen dök även upp, och ett släpp bekräftades för nästa år.

Deadpool, eller Wade Wilson, var i grunden del av Weapon X-programmet, där tanken var att högt uppsatta herrar skulle komma på hur man kan skapa en mutant med alla möjliga superhjältekrafter. Inledningsvis fick han Wolverines snabbläkande förmåga, men när läkeförmåga övertände slog något slint på flera sätt. Han hade tidigare cancer, som skulle dödat honom, men istället fick läkeförmågan cancern att bubbla upp över hela kroppen, vilket i förlängningen gjorde honom närmast odödlig men på köpet är han ordentligt mentalt instabil. Han är så bäng att han är en av få superhjältar som till synes kan överträda den fjärde barriären. Det vill säga, han är en serietidningshjälte som är medveten om att han är med i serietidningar.

High Moon och Marvel kommer till synes bra överrens, inte minst efter det nyliga röjandet att studion även slipar på ett Hit Monkey-spel.

Marvel och High Moon verkar ha en skön inställning till hela varumärket, vilket du kan förstå om du tar dig en titt på spelets sajt. Format är i nuläget oklart, men vi gissar åtminstone på Xbox 360 och Playstation 3. Huruvida det är en fullskalig titel eller någon form av digital nedladdningssuperhjältesatsning lär vi få reda på inom en inte särdeles avlägsen framtid.

Haha, det här verkar roligt, ser fram emot lite fler videor och det blir nästan garanterat ett köp! Roligt med ett spel om en "hjälte" som Deadpool.. kan man hoppas på ett spel från DC med The Question nångång tro? ;) 16/07 Åh! Jag tänkte igenom det med Taskmaster och det är väl som följer (var länge sedan jag läste serien!) Wade är en fantastiskt duktig kampsportare, och hamnar tidigt i serien i trubbel med just Taskmaster, som använder sin förmåga att läsa folks mönster... 16/07 vaddå inte rätt röst? det är ju snubben som gör rösten åt deadpool i Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds, Spider-Man: Shattered Dimensions samt filmen : Hulk Vs. 16/07 Åh fan! Hoppas spelet blir bra, hjälten är iallafall guld! 16/07 Vilken felmixning det blev! Måste glömt morgonkaffet! Fixar så fort jag har tillgång till en dator. ursäkta, blev väl så glad av tanken på deadpool-spel :) /från mobilen 16/07 Rösten var inte rätt för Deadpool, alls. Animationerna var tveksamma. Grafiken var inte direkt next-gen. Skämten var jävligt sisådär. 3/10, 1+ för boobies. 16/07 High Moon Studios gör senaste Transformers-spelet och är mycket kompetenta; ska spana in detta. 16/07 Fel fel fel fel fel. Gör om gör rätt. Du får allt ta en närmare titt på hans wikisida Hampus, för din fluff är felaktig. Deadpool kan endast teleportera med en makapär han väldigt sällan faktiskt använder/har, och det är Taskmaster du måste ha förvirrat... 16/07 det är nolan north som gör rösten till deadpool så inte samma snubbe som gör rösten tillDJ Atomica. 16/07 Tröttnar folket aldrig på superhjältar? =) Och förresten, är det inte samma kille som är DJ Atomica i Burnout Paradise som gör rösten här också? 16/07
Skicka en rättelse