Uppföljaren till ett av tidernas svåraste spel är ute nu – tanka hem och låt svordomarna hagla!

En uppföljare till ett av tidernas svåraste spel, #I Wanna Be the Guy, har nu släppts via Gamejolt. I Wanna Be the Guy: Gaiden har en nedladdning på 43,3 MB som systemkrav innan du kan sätta igång och spela – och låta svordomarna hagla.

Alla som gillar nostalgiska åttabits-hyllningar och den gamla skolans vansinniga svårighetsgrad borde spana in det här. Nedan (från 16:00 och framåt) ser du gameplay.

Do you wanna be the guy?

Man får ta det med en klackspark, helt galet roligt att spelet är löjligt mycket motpol till många av dagens spel som håller en i handen genom hela spelet med auto-aim, auto-run, auto-win och allt vad det heter. 19/07 Missade denna artikel helt, var ju bara tvungen att prova på detta spel efter att jag sett TotalBiscuits I Wanna be the Guy Gaiden (WTFree edition) - STRONG LANGUAGE (http://www.youtube.com/watch?v=xY6TrLsN6qM) och det var knappast ett spel som håller... 19/07 Haha! :D Han blev frustrerad! Nej detta verkar inget för mig. 18/07 Hahaha, åh nej. Jag lyckades faktiskt efter ett j***a slit klara IWBTG. Tror säkert jag spelade slutbossfighten 200 ggr innan det gick vägen. Hur ska jag lyckas hålla mig från att spela det här :) 18/07 Jag tyckte det lät väldigt fake. Sure att han är fustrerad, däremot så har han inte en sådan personlighet. Vart nästan trist att kolla på den så jag skippade igenom videon då han va wierd.. 17/07 Undviker nog denna uppföljare, vill inte ge aftonbladet rätt i att spel skapar ett våldsamt beteende. 17/07 Assååå, älskar verkligen IWBTG, kommer ju älska detta också, redan dött 100 gånger och det är efter 3 saves... :P 17/07 Cant..wait..what..OMFG dgbjasglhahjlnghögl 17/07 Det är gratis, dotque. :) 17/07 Herrejävlar, är det en blandning på en jävla massa gamla spel? Super Mario World, Bionic Commando, Mega man :D Asså när Batman ringde :D WTF! Fan va oförutsägbart spelet är! :D Måste man ju nästan köpa! 17/07
Skicka en rättelse