Du kommer kunna komma in i Battlefield 4-betan på andra sätt än att förhandsboka Warfighter. Hur? Just nu oklart.

I går blev #Battlefield 4 officiellt. Tillkännagivandet fungerar samtidigt som en rejäl reklamboost för höstaktuella #Medal of Honor: Warfighter – förhandsbokar du Warfighter får du exklusiv tillgång till betatestning av Battlefield 4 nästa höst. Men nu står det klar att det finns fler sätt att komma åt BF4-betan.

I ett Reddit-inlägg klargör Ian Tornay, community manager för #Battlefield 3, att Medal of Honor-bokning inte är det enda sättet att få spela Battlefield 4 nästa höst. Han berättar dock inget om alternativen.

"Det kommer finnas fler sätt att komma in i betan förutom MoH Warfighter. I nuläget är det emellertid det enda sättet att garanterat få tillträde."

I samma inlägg gör Tornay en insats för att mildra den kritik och skepticism som hörts i en del forumtrådar. Vi citerar några av punkterna:

  • #Dice och #EA kommer fortsätta stödja Battlefield 3, också efter att de sista dlc-paketen släppts.

  • Arbetet med Battlefield 4 inkräktar inte på arbetet med andra Dice-spel.

  • Man har noterat att många spelare vill ha bättre voip-stöd, battle recorder, spectator mode och bättre stöd för e-sport. Man lovar inte uttryckligen att dessa saker kommer finnas med i Battlefield 4, så fortsätt hålla tummarna om det står på din önskelista.

Medal of Honor: Warfighter utvecklas av #Danger Close Games till Windows, PS3 och 360, och det släpps den 25 oktober. Battlefield 4-betan rullar igång nästa höst, och releas blir det uppenbarligen efter det. Hösten 2013 eller våren 2014 kanske?

Skicka en rättelse