Närmare hälften av läsarna vill återvända till samma slagfält som i Battlefield 1942.

Efter att #Battlefield 4 [avtäckts i går] bad vi er läsare berätta vilken miljö ni helst vill kriga i. Responsen blev rejäl, både i omröstningen och i kommentarerna, och det de flesta av er önskar är att få återvända till andra världskriget.

I skrivande stund har nära 43 procent av de 1830 personer som röstat valt alternativet "Andra världskriget". Tvåa är "Framtiden" med 23 procent av rösterna, medan "Nutid" och "Vietnam" får 17 respektive 13 procent. Blott 3 procent har valt "Något annat".

Om du lyckas skrapa ihop tillräckligt många likasinnade kan resultatet fortfarande ändras – omröstningen är fortfarande öppen. Gör din demokratiska Battlefield-plikt och tyck till, om du inte redan gjort det.

Omröstningen:

Framtiden!!! Orka WW2...zzzzzzz. Så jävla uttjatat. Lira Cod 2 eller Battlefield:1942 om ni vill ha WW2. 24/07 Stenåldern eller Star wars, allt annat är skit! WW2, det kan alla vid det här laget, söndertjötat, likaså med Vietnamn. Kör något likt Silent Heroes, Låt Sverige kriga för en gångs skull, eller norden iaf 20/07 Jag röstade me på ww2. Men är faktiskt rätt less på ww2 stilen. Finns för mycket av det. Jag saknar ändå ett kul framtidsspel som 2142. Så jag ångrar min röst. 19/07 Vadå lärt sig lira cod? Rätt säker på att du var ung när ettan kom, och fortfarande är. Du är ju bara fördomsfull. 19/07 Dom borde göra ett spel med gammalt bf stuk med full online och dlc till kampanj o co op ( om dom vill tjäna extra slantar på dlc) online e trots allt viktigaste delen i spelet för de flesta :) ni som håller med borde ge tummen upp o ni som tycker annor... 19/07 Det är faktiskt dags för lite WW2 igen det var ett tag sedan vi fick ett riktigt bra FPS ifrån den tiden. 19/07 Ett bf1942 respawn med nya motorn. Hade varit riktigt nice, samma härliga gameplay med ny grafik och destruction. :) 19/07 Lägg av nu. De yngre som antagligen har lärt sig att lira Cod och Crysis tänker jag på. 19/07 Jag spelar inte något av de där spelen, har spelat CoD4:MW det är det enda MW spelet jag provat. Jag vet ju att EA sätter enorm press på DICE att göra en moneymaker till inte ett smalt spel för de som gillar realism utan ett spel för det casualspelarna,... 19/07 De yngre? Du ser ut att vara en av de. 19/07
Skicka en rättelse