Med Nine Inch Nails-frontman och The Dark Knight-författare tänker sig Treyarch att nästa Call of Duty-titel blir hur jäkla mycket Call of Duty som helst.

Vad är #Call of Duty: Black Ops 2? Är det en uppföljare? Kommer det komma DLC? Kommer det vara samma sak som det brukar vara? Ja, ja, kanske. En ny film har dykt upp där David S. Goyer (medförfattare bakom The Dark Knight Rises), Nine Inch Nails-sångaren tillika kompositören Trent Reznor, #Treyarch-chefen Mark Lamia och företagets regissör Dave Anthony diskuterar relationer mellan filmer, spel och musik. Ja, det är Blops 2 som diskuteras, och spelet släpps i november.

Vad har du för förhoppningar på Blops 2? Är du kanske sugen på en någorlunda välsvarvad ostig rälspangare extra allt, med fler än 9000 olika saker att låsa upp i flerspelarläget?

Det finns ingen som har påstått något annat (?) 20/07 Hupp låt oss variera med en singleplay rälsshooter som kör samma gamla grafikmotor och upplägg för 500 bagis. Släng på en högre siffra bara och ändra soundtrack - klart! 20/07 Alltså... Snacka om riktad marknadsföring! Nine Inch Nails! Hur i h*£@~te kunde de veta en sån sak om mig!? Om det här är framtiden, så vet jag inte var det kan sluta ;-) 19/07 Om man följt vad utvecklarna sagt om Black Ops 2 så kommer de lägga ner mer energi på att göra storyn dynamisk, val man gör under spelets gång har inverkan på hur det slutar. Dessutom kommer man kunna välja hur man vill lösa vissa strider (ex med pricks... 19/07 "You cant watch a movie at the theatre, and change the fate of the main character, but you can do that in a video game" Det påståendet stämmer för många andra spel, men avspeglar ju knappast COD serien precis... snarare tvärtemot. Men jag antar att de... 19/07 @gnu - Mycket onödigt påhopp på "Preed" och dåligt ordval. Kan du inte försöka skriva konstruktivt istället och skippa den tråkiga attityden? På vilket sätt var Black Ops "Oscarsmaterial" i jämförelse med "Modern Warefare", jag tyckte mig skönja en lika... 19/07 Gillade Blop 1 story, de hade något på gång. Detta kan nog bli ännu bättre 19/07 Är väl inte personligen väldigt imponerad av det jag sett av BO2 än så länge, men nog försöker Treyarch, så mycket kan man förstå. De verkar slita bra mycket mer för att göra ett bra spel än IW gjort på senare tid. 19/07 Haha skrattade åt spelet under en gameplay trailer detta spel intresserrar mig inte ett dugg!!! 19/07 Bara det inte blir som Max Payne 3 där de "vävde ihop" spelet med "cut scenes". 19/07
Skicka en rättelse